Hrvatska traži vješticu, Drevnik, UDBA je na selu, Križevi pjevaju, Zlotvoreno… Evo koje ćemo emisije uskoro gledati na HRT-u

HRT je u srijedu navečer novim inicijativom prof. dr. kirurga ratnog pilota Tomislava Karamarka, velikog domoljubnog vođe, preuzvišenog i nepogrešivog, prvog među jednakima, najboljeg i najljepšeg, kao što je Sprdex uvijek i oduvijek govorio, ukinuo Montirani proces.

“Satirična emisija montirani proces širi nacionalnu i vjersku nesnošljivost, a mi to ne možemo dopustiti jer ako tako nastave HDZ, Ivan Tepeš, HSP AS, Velimir Bujanec, HČSP i još tristotinjak uglednih članova Domoljubne koalicije neće imati što raditi, to je njihov posao”, stoji u obrazloženju HRT-a kojeg potpisuje novoizabrani v.d. direktora Siniša Kovačić.

Novi ravnatelj HRT-a osjetljiv je širenje vjerske i nacionalne netrepeljivosti jer je mjesecima kao ravnatelj HNiP-a sjedio uz bok Velimiru Bujancu, pa čovjek najbolje zna u što te nacionalna mržnja i naci uniforme pretvore.

A ukidanje opasne satirične emisije, mudrom i voljenom Domoljubnom vođi hvala, samo je početak čišćenja nacionalne dalekovidnice na kojoj ćemo, Sprdex ekskluzivno saznaje, uskoro gledati ove hit emisije.

Hrvatska traži vješticu – reallity za cijelu obitelj u kojem, što je prvi put u svijetu, izravno sudjeluju susjedi. Dapače, susjedi su ti koji vrše anonimne prijave za show. Jesi li pobacila? Vjenčana si samo u matičara? Imaš samo jednu krunicu u automobilu? – sve su to grijesi zbog kojih će te domoljubni susjed rado prijaviti u show na pravdu Bogu i njegovom specijalnom izaslanstvu iz Katoličke crkve koje se, kako saznajemo, zbog krize odreklo pola honorara te će po nastupu iz proračuna dobivati 1,2 milijuna kuna. Domoljubnom vođi hvala.

Drevnik – moderno i odurno ruglo koje u protekle dvije godine brojni penzioneri koji uspiju ostati budni do 19:00 gledaju svaku večer, doslovno i figurativno, postaje stvar prošlosti.

– Što će prosječnom Hrvatu vijesti iz svijeta, informacije o tehnološkim dostignućima i aktualnostima kada on, što je i normalno, razmišlja samo o Drugom svjetskom i Domovinskom ratu? Pod voditeljskom palicom ministra Zlatka Hasanbegovića svaku večer od 19:30 umjesto Dnevnika gledat ćete trosatni Drevnik u kojem ćete iz minute u minutu moći pratiti uzbudljiva zbivanja iz 1945. godine, Domoljubnom vođi hvala – stoji u dopisu s HRT-a

Tog se Niko nije sjetio – Poučni show za mlade članove HDZ-a u kojem će se u 18 napetih epizoda pratiti suđenje izmišljenom članu stranke Niki Cvjetkoviću koji se zbog udbaške zavjere našao na optuženičkoj klupi zbog pronevjere 208 milijuna kuna i zapošljavanja rodbine do 28 koljena.

– Ovo je jedan od najvećih i najkompleksnijih projekata HRT-a u povijesti. Naime, trebalo nam je preko 4.000 najboljih svjetskih scenarista da uopće smislimo uvjerljivu priču kako je jedan HDZ-ovac završio na optuženičkoj klupi. Nakon pilot epizode istraživanja pokazuju da je čak 1% građana scenarij doživjelo uvjerljivim što smatramo velikim uspjehom. Za nas. Ne za tih 1% koji su sada na Golom otoku – izjavio je za Sprdex Siniša Kovačić koji nije htio otkrivati previše detalja o showu.

Ipak, velikom Domoljubnom vođi hvala, saznajemo kako će u svakoj epizodi opasni UDB-in odvjetnik mladog Niku suočiti s čitavim nizom lažnih argumenata, a u interaktivnoj emisiji gledatelji će se u svakom trenutku moći telefonom javiti u studio i pokušati spasiti Niku dokazima o nevinosti poput: “Nije mogao ukrasti, bio je samnom na bojištu”, “Lažeš, udbašu!” i, za sada najpopularnijim, “Nije nikog zaposlio preko veze, svaki dan sam s njim u uredu, ne diraj mi brata!”. Slava Njemu!

Križevi pjevaju – senzacionalan i turbozabavan show nastao kao svojevrstan spin off megauspješne emisije Lijepom našom. Svakog petka navečer u četvrtom studiju HRT-a pozornicu će okupirati ponajbolji zborovi časnih sestara koji će se pred stručnim žirijom u sastavu Željka Markić, don Damir Stojić i Simona Gotovac boriti za luksuznu nagradu – sedmodevni izlet i turneju po crkvi Velikog hrvatskog krsnog zavjeta u Kninu. Hvala Mu!

Tvoje pljuce zvuče poznato – u maniri najboljih skandinavskih krimića najveći hrvatski režiser Jakov Sedlar u 249 nastavaka povijesno-igrane serije uvodi nas u napeti svijet udbaških obračuna. U epizodama u trajanju od 412 minuta koje ćete gledati na rubu sjedala, Sedlar na povijesnim lokacijama poput Krbavskog polja i Munchena rekonstruira brojne pokušaje likvidacija najvećih hrvatskih sinova od strane UDBA-e. Hoće li 20 godina nakon nebrojenih pokušaja atentata Tomislav Karamarko, Miroslav Tuđman, Milijan Brkić i drugi hrvatski velikani uspjeti prepoznati agente UDBA-e samo po zvuku njihovih pištolja i tako ih konačno strpati iza rešetaka saznajte svake nedjelje iza “Križevi pjevaju” i dnevnog obraćanja Njegova domoljubstva.

Zlotvoreno – dnevni politički talk show pod voditeljskom palicom velikog Velimira Bujanca u kojem će svakog dana žiri u sastavu Zdravko Tomac, Zdravko Mamić i Đuro Glogoški razotkriti jednog hrvatskog zlotvora te mu, da se rasterete sudovi, izreći nepravomoćnu presudu. U prvoj epizodi bavimo se likom i djelom Ivice Račana, a najuzbudljiviji trenutak večeri očekuje nas pred sam kraj emisije kada će Bujanec predstaviti njegov službeno zlotvorsko ime. Ranko Ostojić je postao Ostoja Ranković, Jutarnji list je Yutarnji, a kako će povijest upamtiti Račana? Ivica Mračan? Pivica Strašan? Saznajte večeras u 22 sata.

UDBA je na selu – ljubavni reality show u 12 nastavaka koji počinje objavom oglasa u hodnicima SDP-a, HNS-a i Filozofskog fakulteta kako UDBA traži nove članove. U sjedištima UDBA-e u Gračacu, Bijelovu gornjem i Lovincima kraj Sinja stižu po tri kandidata između kojih agent UDBA-e mora odabrati najboljeg. Uz fantastičan preokret u posljednjoj epizodi. Agent UDBA-e zapravo je lažan, a nakon što se kamere ugase, baš kao i u originalnoj seriji Ljubav je na selu, život kandidata pretvara se u pakao…

 

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: