Severina rodila crnu bebu!

Hrbin ili Srvat, pitanje je sad?

SPLIT – Pisali smo nedavno o nevoljama, tada još nerođenog, Severininog sina. No, malo smo tada znali kako maleni Aleksandar Ivan ima još jedan razlog za odbijanje dolaska na svijet. Zahvaljujući našoj novinarki Danijeli Čarobnjaković koja već tjednima glumi medicinsku sestru, donosimo ekskluzivnu istinu o rođenju Aleksandra Ivana.

U hodnicima splitskog KBC-a Firule već danima vlada panika. Neimenovani ravnatelj bolnice, dr. Bujomir, od jutra do mraka trči po supermarketima, kupuje lizalice, a navodno je viđen i s odčepljivačem za WC školjke.

Sinoć oko 23 sata Severini je konačno prekipjelo. Tek što je nakon napornog dana zaspala, probudio je snažan miris. Kada je otvorila oči vidjela je dr. Bujomira kako se prikrada s tamjanom i spomenutim odčepljivačem. Severina je gotovo zanijemila od straha i istog trena odlučila – jebala te priroda Milane, carski rez!

No, tu naša priča zapravo tek počinje. Umjesto krika oduševljenja zbog rođenja najvećeg balkanskog sina, začuo se tek tupi udarac dr. Bujomira na bolničko tlo. Severina je rodila crnu bebu!

Kad se dr. Bujomir malo pribrao uspio je prozboriti sljedeće:
”Kunem se da u životu nisam vidio da iz bijele žene izađe nešto crno kao ugalj! Ovo je đavolja rabota! Zovite kapelana!”
O pojedinostima ovog slučaja zasad malo se zna, no ova će informacija sigurno dobro doći nekim desnim genetičarima koji već mjesecima razlažu tezu o tome kako su Hrvati i Srbi toliko genetski različiti da se vjeruje da se međusobno niti ne mogu razmnožavati.

Također, potpisana novinarka vijest je javila i gradonačelniku Kerumu čiji odgovor prenosim u cijelosti:
”Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Ajde bogati, bar nije Srbin!”

Razveseli nas klikom:

0 comments