SENZACIJA: U Čakovcu otkrivena maturantica-djevica, vrsta za koju se mislilo da je davno izumrla

Da s djevojkom nešto nije u redu dalo se naslutiti prošle godine kad je na početku i na kraju ljeta viđena s istim dečkom.

ČAKOVEC – Vijest da je u čakovečkoj prvoj i jedinoj gimnaziji otkrivena osamnaestogodišnja maturantica-djevica uzbunila je kako hrvatsku, tako i senzacionalizma željnu svjetsku javnost. Maturantica-djevica se, sve do danas, smatrala izumrlom vrstom. Iako je prije samo desetak godina broj ovih jedinki bio prilično visok, sveopćom seksualizacijom društva stanište vrste potpuno je ugroženo te je prije nešto više od 18 mjeseci srednju školu završila posljednja poznata maturantica-djevica, grbava Marija.

Stoga ne treba čuditi da su se na vijest o srednjoškolskom djevičanstvu u Čakovec odmah sjurili brojni seksolozi/sociolozi na čelu sa Aleksandrom Štulhoferom, zatim antroprolozi, psihijatri, seks terapeuti/novinari t-portala, a priča se i da je iznad škole viđen duh Žuži Jelinek kako plače.

“Ma ne mogu vjerovati. Da smo u redakciji znali da ovakvi ljudi postoje napisali bismo barem pedeset članaka na temu. Evo već mi pada na pamet “Ne sramoti se! Kako izgubiti djevičanstvo do mature” ili, primjerice “Deset savjeta kako otići na fakultet kao iskusna mačka”” govori nam jedan novinar tportala koji se ipak nada da zanemarivanje seksualnosti neće postati novi trend budući da im onda propada oko 80% sadržaja kojeg objavljuju.

Bilo kako bilo, na vijest o osamnaestogodišnjoj djevici i sami smo pohitali u Čakovec, a danas popodne uspjeli smo doći do nje, ali ne i u nju, kako je netko duhovito prokomentirao. Iako smo ponijeli masku za varenje kako bi zaštitili oči od pogleda na osobu koju ni hormonima pogonjeni srednjoškolci ne žele taknuti, iznenadili smo se kada se pred nama pojavila lijepa i naočita djevojka koju smo odmah pitali koji je razlog da njene gaćice imaju tako čvrst konopac.

“Pa ne znam što da vam kažem. Jednostavno nije došao onaj pravi” šokira nas Jelena koja na naša pitanja ima li možda kakvu fizičku manu, odvratan defekt ili pak navija za Lokomotivu odgovara negativno.

”Znači ne postoji niti jedan objektivan razlog zbog kojeg bi se van svake sumnje zgadila svakom normalnom čovjeku?” upitali smo Jelenu na što ona skrušeno odgovara: ”Pa, do prije godinu dana sam ”sumnjam” pisala ”sumljam”, ali to sam ispravila i mislim da više nema razloga”.

Izdrže li Jelenine gačice još mjesec dana, koliko ovoj maturantici još traje škola, bit će to slučaj nezabilježen u svijetu zadnjih godina. Ipak, stručnjaci upozoravaju, do Jelenine mature ostala su još tri-četiri vikenda što je otprilike desetak alkoholiziranja. A tu je i neizostavna norijada, zadnja prepreka prvom postrednjoškolskom himenu nakon tko zna koliko godina.

Razveseli nas klikom:

0 comments