SPAŠENA SEZONA NA JADRANU Nakon treće pjesme na Splitskom festivalu koronavirus napustio Hrvatsku

“Senzacionalna vijest iz Hrvatske”, “Lijek za koronavirus izumljen je prije 61 godinu i zove se Mladen Grdović” – vrišti danas s naslovnica svih relevantnih svjetskih medija nakon što je Hrvatska sinoć oko 22 sata postala prva zemlja u kojoj je nestalo koronavirusa.

“Još uvijek nismo u potpunosti sigurni što se dogodilo, kad je na scenu stupila Filomena primijetili smo kako se koncentracija virusa počinje smanjivati. Nakon toga samo se nastavilo. Kad je voditelj najavio zadnjih 8 odraslih muškaraca iz Dalmacije koji još nisu osnovali klapu, a pogotovo kad je klapa Praska dobila pljesak publike, već je bilo jasno da virus bježi” izjavio je za Sprdex visoki EU povjerenik za koronavirus Sebastian Linch.

“No, nikako nismo htjeli slaviti prerano, ali kada je na scenu stupio Mladen Grdović, bit ću iskren, otvorili smo šampanjac. Nakon tri minute pjesme prvi koronavirus zabilježen je u okolici Beča” kazao je Linch.

Uzroci ovog senzacionalnog obrata još uvijek se istražuju, a kako sada stvari stoje proces je trajan te virus ne pokazuje znakove vraćanja.

“Navodno je u Grdoviću bilo toliko dezinficijensa da virus naprosto nije imao šanse. Sa svakim dahom ubio je milijarde virusa. A onda je počeo pjevati” kažu stručnjaci iz WHO-a koji su najavili detaljno istraživanje “čuda u Splitu”.

Kako saznajemo, ako istraživanje potvrdi rezultate brojne svjetske metropole najavile su angažman izvođača sa Splitskog festivala te se već sljedećeg petka očekuje mega koncert Klape Praska u Metropolitanu dok je u neslužbenom razgovoru i sam virus za Sprdex potvrdio da se povlači iz straha da zabrana koncerata ne našteti karijeri Petra Dragojevića.

Razveseli nas klikom:

0 comments