Milanovićeva žena shrvana spornim računom iz restorana: “A meni već godinama govori kako ne jede bijeli kruh”

Domaću javnost prilično je posljednjih dana šokirao račun iz restorana kojeg je sa stranačkim društvom napravio najsocijalnoosjetljiviji među socijalno osjetljivim SDP-om, predsjednik Socijaldemokratske partije Zoran Milanović.

No račun najsocijalno osjetljivijih Hrvata kojeg se ne bi postidjeli ni šeici na speedu ili hercegovački svatovi bio je tek početak problema za Zorana Milanovića.

Milanovićeva supruga inače je autorica teorije "tankih šnita", a sama se hvali da je osobno izrezala toliko tanku šnitu kruha da je bila prozirnija od riječi njenog supruga u kojima zaziva reforme.
Milanovićeva supruga inače je autorica teorije “tankih šnita”, a sama se hvali da je osobno izrezala toliko tanku šnitu kruha da je bila prozirnija od riječi njenog supruga u kojima zaziva reforme.

Naime, Milanovićeva supruga Sanja saznala je sa računa da joj je suprug na večeri konzumirao bijeli kruh.

“A iz novina, kako ću saznat. Znate kako se kaže, žena uvijek dozna posljednja”, žali se Sanja Musić Milanović.

“Ovo je prevršilo svaku mjeru, sigurna sam da je suprug iskoristio svoj utjecaj da na računu ne piše koji se kruh jeo kao ni broj pojedenih šnita jer što ih je manje, znači da su deblje rezane. Sve će mi to morati objasniti jer od objave računa u novinama, još nije došao kući“, izjavila je za našu redakciju ogorčena supruga Sanja.

“Ja sam ipak nutricionistica, da me sluša nekad vjerojatno mu lice nebi izgledalo poput Alepa nakon Asadovog bombardiranja. On uvijek radi po svojem, ne bi me iznenadilo da su tamo rezali šnite deblje od obraza Gordana Marasa”, kaže Sanja.

“A još ga nema doma, tko zna po kakvim sve zabitim pekarama novce troši. Još se sjećam kad ga danima nije bilo pa mi se pravdao da je s Marasom obilazio poduzetničke zone. A Maras se u poduzetništvo razumije kao Vaso Brkić u fusnote. A onda sam mu ugledala mrvice bijelog na košulji. Nadala sam se da će reći da je bio s Bujancem, a ne u pekari”, prisjeća se Milanovićeva supruga.

“A sad opet ponavlja istu stvar. A mislio je da račun nikad neće ugledati svjetlo dana. Ali to je kao gluten, možete imati ne znam kakvu genetiku, ali kad tad se pretvori u salo”, zaključuje Sanja Milanović.

Autor: Povljana Girls

Razveseli nas klikom:

0 comments