MLADA HRVATICA NAJAVLJUJE AVANTURU ŽIVOTA “U subotu u klubu sama idem na wc”

Dvadesettrogodišnja Marina P. iz Pule u subotu najavljuje pothvat života – u punom zagrebačkom klubu na WC će otići bez pratnje prijateljica kao što je običaj. Ova Puljanka već je od ranije poznata po životu na rubu, ali nitko nije mislio da će se ovako mlada odvažiti na ovaj luđački potez.

“Od malih nogu volim život na rubu. Išla sam na predavanja na Filozofskom iako mi nije trebalo za potpis, čak sam nekoliko diplomskih iz povijesti pročitala. Čak sam jednom u klubu studenata Filozofskog fakulteta naglas rekla da bi tržište trebalo biti slobodno”, prisjeća se adrenalina željna djevojka.

“Da ne spominjem da sam jednom dostavljaču pizze vrata otvorila nenašminkana”, dodaje djevojka još jednu svoju avanturu.

No, za ovu subotu odlučila je napraviti što nijedna djevojka nikada nije u pisanoj povijesti – otići sama na WC.

“A eto, odlučila sam pa makar požalila. Kad mi se bude, da prostite, pišalo, samo ću se dignuti od stola i otići. Neću čekati da se Dragani i Josipi napuni mjehur, a Zrinki rastopi šminka”, odlučna je Marina.

Ona će, kaže, sama samcata otići do WC-a, tamo pričekati u redu, napraviti što treba, našminkati se, napraviti 2000 slika za Instagram i vratiti se društvu.

“A onda ću napisati putopis, tko zna, možda jednom neka djevojka i krene mojim putem”, smije se Marina.

Ako uspije u ovom pothvatu, bit će to najveći događaj još od kada je stanovita Lidija Maričić iz Gorice otkrila da se pića u klubovima plaćaju.

Razveseli nas klikom:

0 comments