Relativno zgodna žena se okupala u moru, a nijedan portal nije objavio slike

Zabrinjava podatak da je ove godine broj slika zgodnih guza i preplanulih nauljenih tijela na plažama čak dvadeset posto manji nego u isto doba prošle godine. Je li zaista broj zgodnih žena u opadanju ili je (još jednom) riječ o novinarskom neprofesionalizmu pokazati će vrijeme.

Molimo policiju da nas u vezi Marija ne kontaktira prije 11 ujutro jer spavamo

BRELA – Dvadesetpetogodišnja Mia M. (podaci poznati redakciji) nije ni slutila da će popodnevno kupanje na plaži u Brelima završiti bez objave njene slike na nekom od stotinjak hrvatskih news portala koji se bave mahom objavljivanjem slika s hrvatskih plaža. Iako prilično izazovna djevojka, Mia je, čini se, postala žrtvom nemarnog hrvatskog istraživačkog novinarstva koje je sve svoje snage posljednjih dana koristilo na slikavanju grmljavine.

„Da, osim višednevnog slikavanja oblaka i grmljavine, moramo konstatirati da su naši fotografi umorni od cijelog ljeta. Nije to ništa čudno, uvijek malo koncentracija popusti u osmom mjesecu pa poneka guza i pobjegne. Pokrili smo čak 75% posto hrvatskih plaža, što je rekord, a naši ljudi su cijelo ljeto čučali po grmovima čekajući da neka strankinja skine gornji dio kostima. Ovaj propust treba gledati kao rezultat umora koji je morao nastupiti u drugom dijelu sezone“ govori nam novinarka jednog našeg portala koja je ovog ljeta smislila čak 15 različitih bombastičnih naslova za galerije slika ženskih stražnjica na hrvatskim plažama.

Ipak, iako je umor zbog sumanutog rada i nama radoholičarima na Sprdexu poznata stvar, postavlja se pitanje koliko smo atraktivnih stražnjica ovoga ljeta propustili na istarskim i dalmatinskim plažama radi nemara hrvatskih portala?

„Jebem im mater neprofesionalnu. Da kojim slučajem nije izašla slika Nives Celzijus u prepoznatljivoj Coco T pozi, valjda bi umro od tuge“ govori nam Stjepan K. iz Bedekovine, čovjek koji je ovog ljeta vidio 10 000 golih stražnjica, ali, pohvalit će se, nijednu uživo. „U Bedakovini nažalost nema plaža, a krčmarica ”Kod tri svinje” uvijek pričvrsti jake tregere na rebatinke“ tužno će Stjepan.

U trenucima dok ovo pišemo javljaju nam kako će Mia ipak osvanuti na portalima zahvaljujući voajeru Mariju L., koji nije propustio snimiti trenutak dok je presvlačila gornji dio kupaćeg. Da se ovakve mučne situacije ne bi ponovile u budućnosti iz Cropixa i Pixsella odlučili su sve zaposlene nazovi fotografe poslati na kratku lekciju o profesionalizmu i posvećenosti životnom pozivu kod voajera Marija koji Miu neprestano prati još od ekskurzije u trećem srednje.

Razveseli nas klikom:

0 comments