Marija Antoaneta: ”Bojim se, nastave li hrvatski mediji ovako forsirati utrku na Sljemenu, da ću izgubiti titulu najomraženije kraljice u povijesti”

Snježna kraljica trenutačno je treća najomraženija stvar u zemlji, odmah iza Slavka Linića i tuširanja u hladnom WC-u.

Osim njegovih bolnih koljena, šuška se da bi na sljemenskoj utrci mogao nastupiti i sam Ivica Kostelić
Osim njegovih bolnih koljena, šuška se da bi na sljemenskoj utrci mogao nastupiti i sam Ivica Kostelić

HRVATSKA – Marija Antoaneta, francuska kraljica najpoznata po izjavi ”neka jedu kolače” koju vjerojatno nikad nije izrekla, u strahu je da bi mogla izgubiti teško stečenu titulu najomraženije kraljice u povijesti, javlja nam naš izvor s onog svijeta. Marija A. već nekoliko godina nevoljko promatra što zagrebački gradonačelnik i hrvatski mediji rade od Snježne kraljice, najbolje i najljepše skijaške utrke otkad je svijeta i čovjeka. ”Ja sam bila bahata, ali Bandić je platio milijune kuna da organizira skijašku utrku na mjestu gdje nema snijega” šokirana je francuska kraljica koja je svoje ponašanje platila glavom, a, prema svemu sudeći, sve što će Bandić platiti samo je još jedan račun za umjetni snijeg.

”Ne znam u čemu je štos, organizirali ste utrku da bi mogli staviti krunu na glavu Janici Kostelić. Doooobro, kompleks manje vrijednosti ovo-ono, niste čuli za to? Bože koji priprost narod. Janica se ostavi skijanja, a vi sad drljite po tom Ivici. Pa taj bi mogao osvojiti utrku samo ako skije namaže ljigom koja se cijedi iz komentara Brune Kovačevića!” demonstrira nam preko našeg izvora Marija A. svoju čuvenu bahatost.

Iako se o tome ne smije pričati, Sprdex ekskluzivno saznaje kako postoje čak i određeni skijaši koji Snježnu kraljicu ne smatraju boljom od seksa i slađom od činjenice da ste bili u pravu.

”Iskreno da vam kažem, pun mi je gnjurac tih vaših novinara s glupim pitanjima. Dođem se spustiti niz jebenu padinu, a oni krenu ”jeste bili u Zagrebu?”, ”je li to najljepši grad ikad?”, ”biste li rađe milijardu dolara ili jednu sekundu na Sljemenu?” Je, jednom sam na austrijskoj planini vidjela dvije vjeverice kako piju snijeg i udahnula zrak čišći od karoserije Mercedesa na lokalnog svetca u Imotskom, ali imate pravo, Sljeme to ipak nadmašuje” u neformalnom razgovoru kaže nam slovenska skijašica Tina Maze.

Slično razmišlja i većina građana Hrvatske, a po raznim forumima već se mogu čuti i stidljiva priznanja kamikaza koji iz samo njima poznatih razloga zaključuju da ih uopće ne zanima skijanje.

Razveseli nas klikom:

0 comments