SDP-ovac hospitaliziran zbog povrede trtice nakon što je sat vremena sjedio u Audiju iz 2011. godine bez kožnih sjedala

Isti je političar lani sablaznio javnost kada je nakon izlaska iPhonea 4 čak mjesec dana koristio zastarjelu tricu kao službeni mobitel.

VARAŽDIN– U varaždinsku Opću bolnicu u popodnevnim je satima primljen N.M. (podaci poznati redakciji) SDP-ovac iz Varaždina koji je tijekom dana dulji period vremena sjedio u automobilu marke Audi A6 proizvedenom 2011. godine. Osim što je riječ o starijem i zaostalom modelu, saznali smo da automobil ne posjeduje kožna sjedala, kao ni opciju automatske masaže leđa, pa liječnici s pravom tvrde da je čudo što je nesretni SDP-ovac uopće preživio.

"Da sam želio adrenalinom ispunjenu karijeru, šetao bih kroz minsko polje ili za službeni auto uzeo BMW-a iz 2006. godine" govori nam jedan anonimni političar koji je sve zabrinutiji za sigurnost svojih kolega i sebe.
“Da sam želio adrenalinom ispunjenu karijeru, šetao bih kroz minsko polje ili za službeni auto uzeo BMW-a iz 2006. godine” govori nam jedan anonimni političar koji je sve zabrinutiji za sigurnost svojih kolega i sebe.

„Pacijent je primljen u ozbiljnom stanju, a osim nabijene trtice stradala su mu i leđa, kao i vrat. Uvijek svojim pacijentima govorim kako na automobilu ne treba štedjeti, a kada kupite automobil od pola milijuna kuna vi niste kupili samo automobil, već i zdravlje. Ovo se događa kada se štedi i vozi zastarjele modele koje više ni svećenici najsiromašnijih župa u Dalmaciji ne voze“ govori nam dr. Mirko Smolčić, jedan od dežurnih liječnika koji su nesretnog SDP-ovca popodne hospitalizirali.

Kako saznajemo, ozlijeđeni je primljen u posljednjem trenutku, dobro se oporavlja, a osim strogog mirovanja liječnici mu preporučuju barem šest mjeseci bolovanja. Naši izvori javljaju nam da, osim nepostojanja osnovnih dijelova kao što su kožna sjedala i maser za leđa, ovaj automobil ne posjeduje niti televizor, a za glazbu je zaduženo mizernih šest zvučnika tako da jedva da i možemo pričati o kvalitenom „dolby surroundu“ pa se s pravom postavlja pitanje što bi se dogodilo ako bi ovaj političar, ne daj Bože, ovakvim automobilom morao otići do Zagreba ili nekog drugog udaljenog dijela zemlje.

„Pa vjerojatno bi umro od dosade da u toj „krntiji“ mora prevaliti tristo ili četristo kilometara“ govori nam jedan anonimni SDP-ovac koji kaže da je sramota štedjeti na sigurnosti u isto vrijeme dok profesori imaju plaće iznad pet tisuća kuna. „Skidaj dok se ne počnu žaliti“ njegov je moto.

Dodajmo ovome da su se posljednjih dana neki viđeniji SDP-ovci javno počeli rugati HDZ-ovcima kako voze bolje službene automobile od njih. Usta im je začepio vinkovački gradonačelnik koji je za svoj novi Audi iskeširao pola milijuna kuna, pokazavši da HDZ-ov talent na trošenje proračunskog novca nije nestao s gubitkom vlasti u državi.

Razveseli nas klikom:

0 comments