Gust raspored ostavio traga: Forumaš s Filozofskog usred napornih rasprava o pederima, ćirilici i Šimuniću slomio prst. Izgubljen do sezone gay parada?

Forumaši smatraju da su se teme mogle i pametnije rasporediti, pogotovo što, primjerice ljeti, nakon sezone gay prideova često nemaju o čemu pisati.

„Cijelo jutro pišem o ćirilici, nešto ubacim usta i odmah se prebacujem na threadove o pederima. Dok dođem do Šimunićevog „Za dom“ već sam psihički i fizički iscrpljen“, žali nam se forumaš s nickom DmitarZvonimir dok u isto vrijeme dovršava jubilarnu desetu raspravu o porijeklu pozdrava „Za dom“ na jednom forumu gdje već satima raspravlja s forumašom nadimka Cromunist.

Jedan je forumaš iz Vinkovaca zbog žustrih rasprava ovaj tjedan na tipkovnici morao čak tri puta mijenjati Caps Lock tipku.
Jedan je forumaš iz Vinkovaca zbog žustrih rasprava ovaj tjedan na tipkovnici morao čak tri puta mijenjati Caps Lock tipku.

Bez obzira kojoj opciji i svjetonazoru pripadali, forumaši se slažu da ovako jak ritam važnih tema koje se javljaju zadnjih dana jednostavno više ne mogu pratiti.

„Aktivan sam na deset foruma, a zadnjih dana pišem u tri smjene. Od silnih rasprava na forumima ne stignem komentirati niti članke po portalima, kamoli da ženu i djecu vidim“, govori nam PariskaKomuna, forumaš s lijevog forumskog spektra, koji je upravo postao svoj tisućiti komentar o homoseksualnim brakovima. Ovaj tjedan.

Ni desničarima nije ništa lakše. „Zbog tema u domovini ja i mnogi kolege potpuno smo zapostavili forume gdje već godinama vodimo ogorčene borbe sa chatnicima, takozvanim internet pobornicima četničkog pokreta“, žali nam se forumaš uskrnUče1941. koji tvrdi da su zbog „pederoliberala“ u Hrvatskoj izgubili na desetke tema na balkanskim forumima, gdje sada uglavnom prevladavaju slike i postovi četnika.

Napori višesatnog pisanja uzeli su i svoje prve žrtve. Naime, jedna od uzdanica forumaša ljevičara, legendarni LijevaSijeva, o kojemu se jedino zna da studira na Filozofskom fakultetu, uslijed višesatnog pisanja ozlijedio je kažiprst. Isprovociran odgovorom, on je, usprkos savjetima ostalih forumaša, nastavio diskusiju što je, na koncu, dovelo do teže ozljede. Tek nakon osam sati svađanja na forumima posjetio je liječnika koji mu je dijagnosticirao lom prsta i savjetovao strogo mirovanje. On više neće sudjelovati u raspravama o referendumu, a prema pesimističnim prognozama mogao bi se vratiti tek pred početak sezone gay parada, iako je pitanje kako će višemjesečna otuđenost od foruma utjecati na razvoj ovog talentiranog mladića.

I za kraj jedna posve čudna i nesvakidašnja vijest u svijetu internet rasprava. Iskusni forumaš, tridesetdvogodišnji KaRa iz Karlovca izveo je dosad neviđen potez. Naime, on je jedan post o porijeklu pozdrava „Za dom spremni“ počeo rečenicom „Napisati ću samo ovo i onda se više neću svađati“ te se kasnije, usprkos svim zakonima ponašanja na internetu, zaista više nije javljao u raspravi što mnogi nikako nisu mogli shvatiti pa se u kuloarima čak priča o tome kako je iskusni forumaš napravio lažni nick s kojim je raspravu zapravo nastavio.

Razveseli nas klikom:

0 comments