PANIKA NA PRISAVLJU Nestala olovka kojom Bruno Kovačević crta bradu

Današnja drama koja se odvijala u sjedištu državne televizije najveći je skandal na HRT-u još odkad je 2010. iz nikada utvrđenih razloga pušten film mlađi od deset godina

Svi zaposlenici HRT-a danas su više sati pretraživali cijeli kompleks. Podignut je svaki pitar, pogledalo se ispod svakog stola, a čak su i neki uhljebi koji već tridesetak godina sjede uhljebljeni u svojim direktorskim foteljama zamoljeni da se na trenutak dignu da se provjeri je li izgubljeni predmet možda nekako završio ispod njihove guzice.

Naime, višažistica je jutros u panici nadređenima prijavila kako je netragom nestala olovka kojom se Brunu Kovačeviću već danima crta brada.

kovačević“Došla sam na posao i popila kavu sa Milutinom, službenim prevoditeljem za srpski jezik koji nam simultano prevodi riječi Roberta Prosinečkog. Kada sam došla u garderobu s zaprepaštenjem sam shvatila da kemijske nema”, počinje priču višažistica Ivana Marić koja je odmah sve prijavila nadređenima.

Nakon što niti nakon četiri sata pretrage olovka nije nađena, počelo se sumnjati na krađu.

“Još nismo ušli u trag počinitelju ovog zločina, ali imamo nekoliko kandidata. Prije svega tu je jedna od naših čistaćica za koju znamo da joj je sin sedamnaestogodišnji adolescent koji još nema dlake ispod pazuha, pa smatramo da ona ima motiv za učiniti ovo. Ona je sumnjiva i zbog činjenice što jutros nije do 11 sati pila kavu kao inače nego je kolegicama rekla već oko devet da se ide uhvatiti posla. Ipak, s imenima još uvijek nećemo izlaziti u javnost”, govori nam ravnatelj HRT-a kojemu nismo zapamtili ime jer se ionako svakog tjedna ravnatelj mijenja, pa zaista nema potrebe.

Pošto olovka nije nađena do početka maltretiranja Brazucom, na HRT je ekspresno doveden Mišo Kovač kojemu je s prsiju skinuto tridesetak kvadratnih metara dlaka koje će do kraja prvenstva, ukoliko se ne pronađe olovka, biti ljepljene Kovačeviću po licu.

Svejedno, Kovačevića danas neće biti u studiju, a da gledateljima ne nedostaje zgražanja i ruganja pobrinut će se Štimac svojim prognozama.

Razveseli nas klikom:

0 comments