Umirovljenik iz Šibenika u svojih 90 godina vidio ovakvih suša i požara

Stipan Begić  ovom je skandaloznom izjavom dao dodatnog povoda za priču zlim jezicima koji već godinama dvoje o njegovoj senilnosti.

ŠIBENIK – Vaš novinar ovog tjedna je tri puta zakasnio na posao i za kaznu je morao čitavi dan intervjuirati gerijatriju i bilježiti njihova razmatranja o ljetu. Marica (91) pričala je o nezapamćenim vrućinama, Roko (99) ne pamti kad su ga ovako boljeli zglobovi, Ivanki (78) je slika na televizija bolja bila na analognom signalu, Josipu (84) unuci boležljivi jer im fali seoskog zraka. Svaki naš sugovornik imao je vlastiti problem s kojim je otpočinjao razgovor, no na pitanje o proteklom ljetu odgovor je uvijek bio isti: ”Ovakvih suši i požara ne pamtimo”.

Nakon nekoliko odrađenih razgovora vaš novinar sjeo u je u seoski kafić, gajbu ispred trgovine, gdje je svoju popodnevno pivo ispijao i Stipan Begić. Ne budi mi teško, priupitao sam i Stipana za mišljenje o ljetu ni ne sluteći da će me odgovor ovog neobičnog čovjeka gurnuti s ruba otkaza na rub promaknuća:

”Lito ka lito, bogati. Evo meni 90 godin, znači vidi san 90 lita. Jebeš mi mater ako je ovo bilo po ičemu posebno” kratak je bio Stipan.

Dobro, bio je čovjek pijan, ali čak ni to ne može opravdati njegov komentar na ovogodišnju sezonu suša i požara: ”U svojih 90 godin vidi san bar 40 ovakvih suša i požara. Ako ne i gorih. Znaš, ne izgledaš mi baš pametan, prije 30 godin nije bilo vatrogasnih kola ni kanadera. Šta si mislija, da smo pljucali na požare pa ih gasili?”, sasvim logično zaključuje ovaj simpatični starac.

Razveseli nas klikom:

0 comments