Nakon saznanja da se protiv Italije igra pred praznim tribinama iz HNS-a odlučili: “Igrat će se na Poljudu!”

Večeras je iz UEFA-e došla nova razglednica u Rusanovu u kojoj je, osim novčane kazne, odlučeno da se utakmica protiv Italije igra pred praznim tribinama.

„Žalit ćemo se, pa jesmo li Hrvati ili nismo, žaljenje nam je u krvi. Pa nije reprezentacija Hajduk pa da je se za svakog vraga kažnjava“, govori nam jedan djelatnik Hrvatskog nogometnog saveza kojemu nije jasno zbog čega je ovaj put kažnjena Hrvatska.

„U Europi očito ne gledaju blagonaklono na stare hrvatske pozdrave. Tamo ih zovu fašističkim ispadima, što god to značilo“, ništa ne razumije naš izvor iz Rusanove koji je želio ostati anoniman.

Odmah nakon primitka nove kazne sastao se HNS-ov odbor za hitnost koji je odlučio da se utakmica protiv Italije igra na Poljudu.

„Vidite, ovo je odlična prilika da Split ugosti reprezentaciju. A sa druge strane, za razliku od Maksimira, na Poljud navijači imaju tu nezgodnu naviku da dolaze tako da će utakmica bez publike biti potpuna novost za Dalmatince“, kratko je prokomentirao Davor Šuker, koji nam se sam ponudio na razgovor jer čelni čovjek hrvatskog nogometa trenutno nije dostupan.

“Ovo moramo gledati kao dobru vijest. Znate li koliko smo novca potrošili na studente koji su protiv Norveške dijelili karte po Zagrebu? A tek na novinare koje smo molili da napišu da smo karte prodali”, pobjednički dodaje Šuker.

Razveseli nas klikom:

0 comments