BRUTALNE KONTRAMJERE: Hrvatska povlači stanare iz Big Brother kuće?

Sukob između Hrvatske i Srbije se ne smiruje. Milanović, kojeg nacionalisti u Hrvatskoj zovu komunistom i četnikom, nacionalisti u Srbiji, odnosno 99 posto države, nazivaju ustašom pa postoji mogućnost da hrvatski premijer nešto u svom mandatu radi dobro.

“Da, kad vas mrzitelji sa jedne strane zovu četnikom, a ovi sa druge ustašom, logično je da radite nešto dobro ako ste im se zamjerili. Nažalost, još nismo točno ustanovili što ova Vlada točno radi dobro, ali čim otkrijemo obavijestit ćemo medije o tome”, rekao je Miroslav Ugarković, glasnogovornik premijerovog ureda.

No u pozadini traje hladni rat oko toga tko će prvi popustiti.  Dok Srbija predlaže da se pjevačicama cajki zabrani nastup u predizbornoj kampanji desnih hrvatskih stranaka, kako saznajemo iz izvora bliskog hrvatskim vlastima, Milanović priprema brutalan potez ukoliko Srbija nastavi s provokacijama.

“Ne želimo da do toga dođe, ali ako budemo prisiljeni, to ćemo učiniti. Povuć ćemo sve naše državljane iz Big Brother kuće, bez iznimke”, potvrdio nam je naš izvor. Srpska javnost zgrožena je mogućnošću da iz Big Brother kuće ode Stefani te su od premijer Vučića zatražili hitnu zabranu izvoza svih Stanijinih slika u Hrvatsku iako su svjesni da se ta protumjera ne može nositi s Brothercidom kojeg priprema hrvatska strana.

Foto: screenshot YouTube

Razveseli nas klikom:

0 comments