PUTIN KRENUO U CYBER RAT PROTIV ISIS-a: Hakeri će im provaliti u računala i puštati spotove Ive Josipovića na repeat

Nakon što je na Islamsku državu udario iz zraka, Putin bi ovih dana trebao predstaviti novo moćno oružje kojim će napasti teroriste ISIS-a. Za sada nema službenih informacija, a iako se u početku sumnjalo da bi ruski predsjednik na teroriste mogao udariti nuklearnim oružjem ili lecima sa pričama o svakom ljubavnom brodolomu Vlatke Pokos, istina je kud i kamo gora.

Naime, nemilosrdni Rusi planiraju hakirati računala ISIS-a i na svakom puštati predizborne spotove Ive Josipovića.

“To je zabranjeno Ženevskom deklaracijom. Još se ne zna kakav je točno učinak spotova Ive Josipovića na ljudski mozak. Ono što je sigurno da će pozaspat od dosade i da se nitko neće moći približiti računalima sve dok spotovi traju. To će sasvim sigurno biti težak udarac za ISIS”, rekao je Milorad Bilić, vojni analitičar.

Ivo Josipović je navodno hrvatski političar kojeg u javnosti često znaju usporditi s slijepim crijevom. Naime, svi znaju da je nekada imao nekakvu funkciju, ali nitko ne zna točno koju ni čemu danas služi.

Spot Ive Josipovića proglašen je najvećim hrvatskim promašajem još od Lovrenova transfera u Liverpool.

“Ha, čujte, specijalni efekti mogu napraviti cijele bitke, eksplozije i ratove. Čak imamo tehnologiju da karijeru Antonije Šole prikažemo uspješnom. No, prikazat Ivu Josipovića zanimljivim i vjerodostojnim. Jebiga, tehnologija jest napredovala, ali nije svemoguća”, komentirao je George Lucas koji je odbio raditi specijalne efekte kojima bi Josipovića barem malo prikazao zanimljivim.

Foto: Screenshot YouTube

Razveseli nas klikom:

0 comments