Hasanbegović zgrožen fotografijom: To je podla montaža, ja sam bio u sredini

U javnost su danas izašle inkriminirajuće fotografije ministra kulture Zlatka Hasanpavelića na kojima on, kako se čini, nosi ustašku kapu. Ipak, sam ministar odlučno je demantirao svoj najnoviji ustašluk rekavši kako se radi o tipičnoj udbaškosrpskočetničkomasonskoantihrvatskoj podvali.

“Ja da nosim ustašku kapu? Čekajte, je li vama zamislivo da osoba koja je rekla da je antifašizam floskula, koja veliča nacističkog suradnika, da čovjek koji je pisao o granici na Drini u časopisu koji se zove Nezavisna Država Hrvatska nosi fašistička obilježja? Pa to je van svake pameti!”, zgoržen je Hasanpavelić.

“Pa vidite vi kolika je to montaža, ja da stojim lijevo na fotografiji?”, govori zgroženi ministar kojemu smo pokušali objasniti da je iz svoje perspektive on krajnje desno na fotografiji. “Eto, vidite, a ljevičarski mediji me sramote napisima da stojim krajnje lijevo, vidite kakve su to podvale”, nastavlja ministar.

Kao ključni dokaz podvale ovaj kulturnjak navodi činjenicu da Bujancu ispod nosa nema ništa bijelo. “Eto, je li vam to ima smisla?”, pobjedonosno će Hasanpavelić koji za sve krivi Marka Grubnića. “Lijepo sam mu rekao da u sliku ubaci neki filter da izgleda kao da je slika iz davne prošlosti. Nisam znao da će staviti ustašku kapu”, pravda se ministar koji smatra da je sve ovo dio dobro izrežiranog plana da me se zaustavi u planu da od Jasenovca napravim ono po čemu je ostao najpoznatiji – kazalište.

Foto: Novosti

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: