Hotel u Istri evakuiran zbog najazde štakora i Srba, Pauletić pokrenuo istragu

Most je za zamjenika ministra turizma predložio Roberta Pauletića koji je rekao kako je njegova glavna referenca to što je puno putovao.

hitler“Rekli smo uvesti novosti u hrvatskoj politici. Evo ministar prometa za zamjenika traži nekoga tko je prošao dosta kilometara po europskim cestama, idealan bi bio neki šofer kamiona ili autobusa. Zamjenik ministra financija će biti netko tko je često u banci, možda neki zaštitar koji radi tamo. Stručnost je na prvom mjestu”, otkriva nam visoki izvor iz Mosta koji je želio ostati anoniman jer biti u Mostu nije nešto čime se želite hvaliti.

Doministar Pauletić već je prvog dana na novom radnom mjestu predložio novi turistički slogan umjesto zastarjelog “Croatia, full of life”.

“Mediteran kakav je nekad bio, osjetite šarm četrdesetih”, predložio je Pauletić koji bi do kraja tjedna trebao izdati brošuru “Kako pripadniku kojeg naroda jebati mater”.

Ipak, reforme u hrvatskom turizmu zasjenila je vijest iz Istre o najezdi štakora i Srba na nekoliko hotela.

“Bili smo ih se riješili, ali sad su ponovo počeli dolaziti. Skupljaju se u čoporima, najdraži su im restorani, nije ih se lako riješiti”, govorio je zamjenik ministra koji je i sam prije nekoliko godina napustio hotel zbog najezde Srba.

“Najveći je problem što je Srbe jako teško uočiti. Najlakše ih je uočiti zbog govora, ali ih se lako može zamijeniti za purgere”, rekao je doministar.

“Provest ćemo hitnu istragu, bliži se sezona, treba sve osigurati da dočekamo Japance, Nijemce, Ruse i ostalu stok… ovaj turiste”, završio je doministar.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments