VELIKO SLAVLJE U VLADI Ni 20 minuta od imenovanja novog ministra još nema prve afere

Premijer Orešković predstavio je novog ministra obrane Tomu Medveda. Ministru je odmah postavljena zakonski određena policijska zaštita te je iz predostrožnosti biskup Košić poslan na misionarski rad u Mozambik.

"Eto, ova građevina je ministar, volio bih da ostane na funkcija bar dva dana pa da se malo bavim s ekonomija", rekao je premijer Orešković
“Eto, ova građevina je ministar, volio bih da ostane na funkcija bar dva dana pa da se malo bavim s ekonomija”, rekao je premijer Orešković

Po imenovanju ministar Medved se obratio novinarima.
“Sve su to objede! Nada mnom se provodi politička haranga od strane onih koji mrze sve što je hrvatsko!” rekao je ministar odgovarajući na pitanje novinara kako se osjeća na novoj dužnosti. Naime na iznenađenje mnogih niti dvadeset minuta nakon imenovanja novog HDZ-ovog ministra  još nije otkrivena ni jedna afera vezana uz njega.

Nakon što je nedoumica razjašnjena ministar je dao izjavu.
“Ponosan sam što sam izabran na ovu dužnost i trudit ću se raditi svoj posao barem jednako dobro kao moj prethodnik. Spreman sam odraditi svoj mandat kako priliči, ponio sam četkicu za zube i presvlaku za sutra, zlu ne trebalo, u slučaju da i ujutro budem ministar. Smatram da me moj dosadašnji rad dovoljno kvalificira za ovu dužnost, kao i mnogi i ja sam već radio velik broj honorarnih poslova.”

Svi relevantni stručnjaci s kojima smo razgovarali se slažu da je Medved odličan kadar za tu funkciju. Čuo se samo jedan glas prosvjeda.

“Smatram da je sramotno da se jedan ministar u hrvatskoj vladi, i to još ministar branitelja preziva Medved” bijesan je bio Predsjednik HSP-a Daniel Srb.

Razveseli nas klikom:

0 comments