Tragedija u Karlovcu: Mladiću eksplodirala glava nakon što je tri sata pokušavao shvatiti koji je članak na Dnevno.hr prvoaprilska šala

Dvadesetdvogodišnji Hrvoje B. iz Karlovca preminuo je nakon što mu je u ranim popodnevnim satima eksplodirala glava. Nesretni mladić preko četiri sata pokušavao je ustanoviti koji je točno članak sa Dnevno.hr-a prvoaprilska šala, kad mu je, usred trovanja mozga, eksplodirala glava.

Ovo je tipična reakcija nakon polusatne izloženosti člancima na dnevno.hr (riječ je o eksperimentu, ne pokušavati kod kuće)
Ovo je tipična reakcija nakon polusatne izloženosti člancima na dnevno.hr (riječ je o eksperimentu, ne pokušavati kod kuće)

“Zatekli smo ga u teškom stanju, odmah smo znali da mu nema spasa. Da smo ga kojim slučajem uspjeli spasiti ostao bi desničar do kraja života, možda je ovako i bolje”, iskren je liječnik iz karlovačke bolnice koji je pokušao spasiti unesrećenog mladića.

Kako saznajemo, nesretni mladić s prijateljima se okladio da će do podne shvatiti koji je članak na Dnevno.hr-u prvotravanjska šala.

“To je igla u plastu sijena, odmah smo mu to rekli. Ali on je volio izazove” govori jedan prijatelj koji je prvi shvatio da nešto nije u redu.

“Cijelo jutro mi je slao prijedloge. Prvo je mislio da je članak pod naslovom “OVO JE ISTINA KOJU SKRIVAJU: Svijetom vladaju pola ljudi – pola Srbi”, ali onda je bio bliži tome da je članak “Židovi s baze na Mjesecu na nišanu imaju kardinala Bozanića””, prepričava prijatelj.

“Kasnije mi je poslao članak o tome da Srbi hoće Hrvate izgurati sa zemljine ploče. Tada se pola sata nije javljao da bi mi onda mrtav ozbiljan poslao film Jakova Sedlara o Joeu Šimuniću i napisao da bi to morao pogledati. Kad sam shatio da se ne šali, bilo mi je jasno da njegov mozak ne funkcionira više normalno. Odmah sam obavijestio hitnu pomoć, ali dok su došli tamo mozak mu je već bio izgorio i crn poput Šešeljevog srca ili skupa Autonomnog HSP-a”, prepričava prijatelj.

Piše: J.S.

Razveseli nas klikom:

0 comments