HVALEVRIJEDNA INICIJATIVA Katoličke moliteljice napustile bolnice i zaputile se pred frizerski salon Domagoja Vide

Grupa katoličkih radikala koja već danima zabavlja javnost molitvom ispred bolnica u kojima se izvode pobačaji prekinula je u nedjelju hitno molitveno bdijenje zbog genocida više od 30 jajnih stanica koje su, uslijed usklađivanja mjesečnica, tokom dana trebale napustiti tijela medicinskih sestara na odjelu za ginekologiju bolnice Sestara milosrdnica u Zagrebu.

– Jedan od molitelja kojem je kasnio vlak iz Srednjeg vijeka nije stigao na vrijeme ispred bolnice te je na kolodvoru pogledao utakmicu Finska-Hrvatska. Uspio je snimiti neke fotografije i kad nam ih je pokazao shvatili smo da postoje i veće uvrede Bogu od pobačaja – prepričao je za Sprdex jedan od molitelja koji se trenutno nalazi na liječenju nakon višeminutne izloženosti scenama iz Finske.

Naime, nesretni molitelj iz nekoliko kutova vidio je frizuru Domagoja Vide te je oslijepio na oba oka.

– Eto, čitav život se suzdržavaš od masturbacije da ne oslijepiš i onda se dogodi nešto ovakvo. Nemam riječi – kaže molitelj kojem je rano ujutro zakazana hitna operacijama psalmima sv. Eufrazija.

Nakon nesretnog slučaja i gubitka važnog člana, kako saznajemo, grupa molitelja odlučila je napustiti svoje mjesto ispred bolnice te po prvi puta u životu učiniti nešto korisno te svoje aktivnosti prebaciti ispred frizerskog salona u kojem se šiša Domagoj Vida.

G.S.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: