Kamermanu emisije Ljubav je na selu nakon kraja sezone uspješno vraćen mozak

Iako smo posljednjih mjeseci navikli čitati o senzacionalnim uspjesima hrvatskih liječnika, ono što se u utorak navečer dogodilo u zagrebačkom KBC-u sasvim sigurno će ući u medicinske almanahe.

Naime, nešto iza 21 sat na hitni prijem u kritičnom stanju stigao je Lovorko Rančić, 36-godišnji kamerman RTL televizije koji je posljednjih 8 mjeseci radio na showu Ljubav je na selu.

– Pacijent je na naš odjel prvi put stigao još u ožujku. Rekao je kako zbog teške financijske situacije u obitelji mora uzimati svakakve poslove te je pristao snimati kandidate showa Ljubav je na selu. Za početak smo mu dali tablete za smirenje, ali nakon što je 3 tjedna zaredom snimao razgovore Alojza i Snježane počeo mu je odumirati mozak i morali smo ga odstraniti – izjavio je za Sprdex dr. Siniša Sinković koji je osobno vodio kompliciranu operaciju.

Uspješno odstranjeni mozak liječnici su zatim spremili na sigurno u središnjicu HDZ-a jer tamo ne postoji opasnost da ga netko ukrade i upotrijebi, da bi ga u utorak navečer vratili Lovorku.

– Gospodin Rančić se izvrsno oporavlja, očekujemo da već do jutra postane normalan i prestane razlikovati Denitu i Minelu – zaključio je dr. Sinković.

S.S.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: