Proizvođači šampona započinju s tiskanjem književnih klasika na pozadini svojih proizvoda

Ako su vam se do sada minute provedene na WC-u činile kao vječnost, pripremite se na revoluciju.

ZAGREB – Prije nekoliko dana prenijeli smo vijest o tome kako Hrvati ne vole čitati, no isto istraživanje je, osim spomenute činjenice, donijelo i mnoštvo drugih zanimljivih podataka. Tako, primjerice, saznajemo kako Hrvati zbog loše prehrane najviše vremena provode na WC-u gdje, u nedostatku kvalitetnijeg štiva, čitaju pozadine kutija od šampona.

I zaista, istraživanje koje su novinari Sprdexa proveli na reprezentativnom primjerku od 21.000 ispitanika pokazuje da 80% ljudi zna više spojeva koji se nalaze u ”Palmolive” šamponu s koprivom nego likova iz Marinkovićeva ”Kiklopa”. Na naše pitanje “Kako se zove glavni junak Gogovljeve ”Kabanice”?” samo je 7% ispitanika znalo da je to Akakije Akakijevič.
S druge strane, na pitanje koliko se u ”Arielu white” nalazi anionski površinski aktivne tvari čak je 90% ispitanika odgovorilo da se ta brojka kreće u rasponu od 5%-15%, dok se ostalih 10% pravdalo da u zadnje vrijeme nemaju za deterdžent.

“Svi podatci ukazuju na to da su Hrvati u samom svjetskom vrhu po vremenu potrebnom za ”izbacivanje bombi”, ”downloadanje”, ”istjerivanje duhova”, ako znate na što mislim, te smo odlučili to iskoristiti” – kaže nam jedan djelatnik ministarstva prosvjete. Rezultat toga je potpisivanje ugovora Vlade s ”Arielom” i Palmoliveom” koji su se obvezali da će od idućeg tjedna pustiti u prodaju proizvode koji će na stražnjoj strani imati otiskana poglavlja svjetskih klasika. Prvi takav šampon moći će se kupiti već idućeg tjedna, a sadržavat će početak ”Ane Karenjine”.

“Osim za obrazovanje ljudi, ovaj potez je dobar i za našu tvrtku. Nadamo se da će ljudi, u želji da što prije dođu do nastavka, trošiti više šampona kod pranja kose samo da bi što prije ispraznili bocu sa pročitanim sadržajem” – kažu nam iz ”Palmolivea”.

Da je ova ideja više od samog marketinga poručuju i s Medicinskog instituta:
”Trenutno testiramo učinke određenih književnih djela na ljude s neredovitom probavom ili kroničnim zatvorima. Ne mogu govoriti o detaljima ali, ako sve bude u redu, sljedećeg mjeseca u prodaju kreće posebna linija šampona koja će sadržavati ulomke iz Araličinih djela. ”Aralica Sralica” bit će namijenjena ljudima s prhuti i kroničnim zatvorom.

Razveseli nas klikom:

0 comments