Zbog medijske marginalizacije Alka Vuica mijenja ime u Alka Vulvica

Alka je svoje nebitnosti postala svjesna kad su je pozvali da gostuje na trećem programu Hrvatskog radija.

Alka pokazuje što bi se dogodilo kad bi duga i semafor imali djecu

ZAGREB – Poznata hrvatska nebitnjara Alka Vuica u zadnje vrijeme ne parazitira po hrvatskim medijima. Očito su Alku stigle godine. Kormilo su preuzele mlađe snage od kojih se još uvijek može očekivati da snime porno uradak koji gledateljima neće pokvariti tek. Nakon debakla s kvaziintelektualnom kolumnom ova se nebitnjara povukla u osamu i nitko ne zna što joj se točno događa iako je vjerojatnije da nitko ne želi znati što se s njom točno događa. Ipak, od učenice koja odrađuje praksu u salonu gdje Alka na kredit vrši svakotjednu borbu sa godinama, saznajemo da je dotična spremna na još jedan napad na naslovnice žute štampe. Iako bi, sudeći prema novim fotografijama čije gledanje ne preporučujemo, bilo smisleno da ime promijeni u Alga, čini se da će ipak doći do promjene prezimena.

Alka Vulvica, već je podnesen zahtjev za promjenom osobnih podataka, a prvi službeni potpis s novim prezimenom ekskluzivno će putem video streama prenositi ”24 sata”, a reprizirati RTL. O uspjehu ovog Alkinog poteza ne treba trošiti riječi, urednici Dnevnika Nove TV već su joj odlučili posvetiti 5 minuta, a dodatnih 15 minuta čitati će komentare kućanica i gerijatrije izravno u eter.
Alka zadovoljno trlja ruke, a u kuloarima se već šuška kako će nas s novinskih naslovnica u skorije vrijeme gledati Maja Šupak, Lana Kurčević, Antonija Gola i Jelena Kreveljača.

Sprdex podržava!

Razveseli nas klikom:

0 comments