Dječak u vrećici zraka pronašao čips

Zbog neviđenih pritisaka da neočekivani dobitak podijeli s kolegama, Perica je s obitelji odselio u Potkupac donji.

U jednom zalogaju nestalo je 92% pronađenog čipsa

ZAGREB – Neviđena strka i panika vladala je danas u osnovnoj školi Ksaver Šandor Gjalski u Zagrebu kada je desetogodišnji Perica Zagorec u kupljenoj vrećici zraka naletio na čips. Da šok bude veći pobrinuo se sam Perica koji je, iz samo njemu poznatih razloga, odlučio pretjerati i izjaviti kako ne samo da je pronašao čips već je i zadovoljan njegovom količinom.

Sve nam to u jednom dahu prepričava devetogodišnji Marko, koji kaže da Perica inače jede žemlje, a da čips kupi samo povremeno i nikad ne zaboravi komentirati: „Vidi, jebote, dok sam imao one mliječne zube bilo ga na kile, a sad s ovim novim nemam što da grizem“.

Ovo priznanje brzo se proširilo međunarodnim stranicama koje prate količinu i kvalitetu čipsa u kesicama, ali su mišljenja podijeljena. Neki forumaši oduševljeni su ovim priznanjem, dok stručnjaci ipak pozivaju na oprez. Oni, naime, sumnjaju u Peričinu vjerodostojnost te navode niz elemenata koji su mogli utjecati na njegovo mišljenje: u školi nije bilo Luke Tomca, dežurnog siledžije, koji svakodnevno Perici uzima dio ručka te ga ostavlja gladnim. Također, doznaje se kako je Perica večer prije spavao kod bake i kako su mu predvečera, večera, poslijevečernji snack, zajutrak, doručak, snack na putu do škole i drugi obroci koje svaka normalna baka silom gura u usta unučadi bitno pridonijeli zadovoljstvu količinom čipsa.

Komisija za utvrđivanje istine o prekomjernom bombardiranju vrećice čipsom trenutno istražuje ovaj slučaj, a Perica i dalje ustraje na prvotnoj tezi:

„U vrećici zraka bilo je više komada čipsa“.

Foto dokaz očekujemo uskoro.

Razveseli nas klikom:

0 comments