Nakon saznanja o krivotvorenoj diplomi, Marini Kraljević-Gudelj svih 120 HSP-ova ponudilo mjesto potpredsjednice

”Takve ljude trebamo, tko se zna pobrinuti za sebe, znat će se pobrinut i za Hrvatsku” komentirali su iz HSPKMOPIJDIOPJAPJ-a

Za razliku od diplome, Dalmatinska kuharica koju je Kraljević-Gudelj dobila za 5 godina rada u službi bila je prava.

SPLIT – Glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, Marina Kraljević-Gudelj, jučer je dobila izvanredan otkaz zbog šokantnog otkrića kako je njena diploma sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta krivotvorena. Većina Hrvata na ovu vijest je reagirala kako i inače većina Hrvata reagira na vijesti koje konzumira. Otprilike 50% bilo je šokirano i s gađenjem je govorilo o korumpiranoj državi, a za 39.999% njih je ”ona uvijek bila sumnjiva i znali su da nešto skriva”. Ostalih 0,001% Hrvata članovi su (barem) jednog od 120 trenutno postojećih HSP-ova i ovu su vijest dočekali s nemalim oduševljenjem.

”Ma k’o da mi je sunce svanulo kad sam vidio da je krivotvorila diplomu. Je da je žena, ali jebiga sad. Takva su vremena došla da i mačka može završit fakultet ako uči dva sata. Odmah sam nazvao Marinu i ponudio joj mjesto dopredsjednice. Naš predsjednik je krivotvorio 3 diplome, dozvolu za oružje i putovnicu tako da je njegovo mjesto ipak sigurno” kaže nam naš izvor iz HČSPSSBBAVZG-a koji je želio ostati anoniman.

”Takve ljude trebamo! Evo baš prije koji mjesec smo shvatili da naš visokopozicionirani član u splitskom ogranku već godinama operira s pravom pravcatom i valjanom diplomom liječnika! Anto Đapić je skoro preskočio predvečeru kad je to čuo. Hrvoje Tomasović odmah je izbačen iz stranke i bit će nam čast ako na njegovo mjesto dođe Kraljević-Gudelj. Ajde, nije nam baš drago što je krivotvorila diplomu iz engleskog. Nije patriotski, ali u ova teška vremena ne možemo cijepidlačiti” za Sprdex je izjavio jedan od članova Glavnog štaba običnog HSP-a.

”U našoj županiji postoji samo 18 HSP-ova. Evo baš jučer smo se u našem ogranku smrtno posvađali treba li Pavelićevu sliku ukrasiti zlatnim ili dijamantnim okvirom. Preko nekih stvari se ne prelazi i već sutra ćemo naš HČSSP podijeliti u dva tabora: HČČSSP i HČČČSSP. Ja sam krivotvorio samo obrtnicu i stručni ispit. Nisam dostojan mjesta predsjednika HČČSSP-a. Marina, ako Boga znaš, pridruži nam se” za kraj nam je rekao jedan od istarskih HČČSSP-ovaca koji je također poželio ostati anoniman jer ”UDB-a sve čita, sve vidi i mogli bi mu obrt zatvoriti”.

Marina Kraljević-Gudelj odbila je komentirati čitav slučaj. Također, odbila je komentirati i navode da je tvrdoćom svojeg hrvatskog naglasa jednom samljela orah.

Razveseli nas klikom:

0 comments