Kratak vodič kroz hrvatske internetske portale

Jedna vijest kroz nekoliko ogledala: ”HŽ-ov vlak ponovno iskočio iz tračnica”.

 

Jutarnji.hr: INTERGALAKTIČKI SUPEREKSKLUZIV: Prvi donosimo ISTINU o izlijetanju vlaka kod Gospića

Svitanje. Magla. Na obzorju izlazi zlaćano sunce. Strojovođa Petar pali svoju četvrtu cigaretu. Oči su mu teške, a nad glavom tmuran oblak misli. Vlak juri brzinom od 18 kilometara na sat. Približava se zavoju. Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju.

 

Večernji.hr: Za izlijetanje vlaka kod Gospića odgovorni komunisti

Rano jutros oko 6 i 30 kod Gospića je došlo do izlijetanja putničkog vlaka prilikom kojeg je ozlijeđeno 18 osoba. Dobro se zna tko je napadao vlakove iz šuma. Crvena tmina ponovno se nadvila nad zemlju.

 

Tportal.hr: Za izlijetanje vlaka kod Gospića odgovorni fašisti

Rano jutros oko 6 i 30 kod Gospića je došlo do izlijetanja putničkog vlaka. Prema riječima stručnjaka za terorizam i teološka pitanja, gospodina Goldsteina, očito je kako su ”određene društvene frakcije fašističke provinijencije doslovno shvatile riječi i pozive biskupa i ostalog katoličkog klera o nužnosti nove Oluje”. Crna tmina ponovno se nadvila nad zemlju.

 

Index.hr: Pogledajte preslatke psiće koji su spašeni iz vlaka kod Gospića

Awwwwww.

 

24sata.hr: Rašljar Milan: ”Moje rašlje prije četiri dana predvidjele su izlijetanje vlaka”

Jutros oko 10 sati kod Gračaca je došlo do izlijetanja teretnog vlaka. Prije četiri dana rašljar Milan Šupraha tražeći vodu predvidio je ovakav scenarij. ”Rašlje su mi se tresle k’o ruka prije prve orahovice. Sinoć je zašlo krvavo sunce, znao sam ja da se nešto sprema”.

 

Dnevnik.hr: Ekskluzivna ispovijest naše čitateljice: ”Bilo je strašno, nisam znala hoću li prvo izvaditi krunicu ili mobitel”

Krš i lom pokraj Gospića. U izlijetanju putničkog vlaka ozlijeđeno je 18 građana. Jedna od njih je i Mia Bojanić. Ona zna bolje od bilo kojeg stručnjaka zašto je vlak izletio. ”Ja pretpostavljam jer je padala lagana kiša. Bilo je strašno. Ja sam spavala, a nakon udarca odmah sam se pribrala i nazvala vaš kontakt broj. Molim vas recite mom mužu da sam dobro” u ekskluzivnoj izjavi iz vagona rekla nam je Mia. Najbolje komentare na ovaj članak pročitat ćemo večeras za vrijeme Dnevnika.

 

Net.hr: Nećete vjerovati tko je bio u vlaku koji je izletio kraj Gospića!

Kliknuli ste, hvala vam! Idioti.

 

Slobodna Dalmacija: Kod Gospića vlak izletio iz tračnica?

Ne ozbiljno, nemamo više novinara pa vas pitamo, je li istina?

 

Advance.hr: Krah kapitalizma – koliko još vlakova treba izletjeti iz tračnica da shvatimo kako se moramo ugledati u Venezuelu i njen način upravljanja bankama?

Hugo Chavez je otrovan. Banke su globalno zlo, a mediji pod kontrolom elita koje nas zatupljuju. Usput, jutros oko 6 i 30 kod Gospića je došlo do izlijetanja putničkog vlaka.

 

Bitno.net: U skršenom vlaku pronađena netaknuta bista Svete Majke Međugorske

Bogu dragom hvala, 18 putnika je ozlijeđeno, ali posvećena bista Majke Božje Međugorske prošla je bez najmanje ogrebotine. Gospod je velik!

 

Dnevno.hr: Jugoorjunaški saboteri, poluljudi polusrbi, po nalogu Josipovićeva oca i Milanovićeve majke uništavanjem vlaka pokušali zauvijek zatrti hrvatsko sjeme

 

Sprdex.com: HŽ-ov strojovođa vojnicima u Afganistanu pričao o rizicima na poslu

Kratak uvod, slika, izjava strojovođe, blabla, neimenovani izvor iz HŽ-a, blabla, zaključak.

Razveseli nas klikom:

0 comments