Farmaceutske kuće upozoravaju da su u opticaj pustile novi smrtonosni virus

Lijek su, kažu, imali još i prije nego su pronašli bolest ali ga neće puštati u opticaj sve dok se ne razboli neki od svjetskih moćnika.

''Halo, jesam dobio masone? Ćao ljudi, što ste ono rekli jel prvo trujemo Afriku ili Južnu Amriku?''
”Halo, jesam dobio masone? Ćao ljudi, što ste ono rekli jel prvo trujemo Afriku ili Južnu Ameriku?”

SVIJET – Svjetska farmaceutska organizacija izdala je priopćenje građanima zemaljske kugle vezano za novi virus koji se pojavio na Bliskom istoku. Oni u priopćenju odmah priznaju kako je novi virus njihovo djelo nastalo iz čiste farmaceutske zlobe, jer, kako sami kažu, lijek imaju ali ga neće izdavati što isključujue eventualnu financijsku korist farmaceutskih kuća.

“Virus sam napravio iz hobija. Radio sam neki bojni otrov pa mi je ostalo nešto materijala, a kolega me zezao da jedini u laboratoriju još nisam napravio nijedan smrtonosni virus. Eto, izgleda da sam dobio okladu” govori nam Mathew Stepich, autor novog virusa.

Ovo otvoreno priznanje farmaceutskih kuća pljuska je u lice teoretičarima zavjere koji sada naprosto ne znaju što bi govorili jer su farmaceutske kuće sve same u startu priznale.

Izmišljanje bolesti stara je zabava farmaceutskih kuća, a do sada su najviše uspjeha imale sredinom 14. stoljeća kada su u javnost pustili kugu od koje je pomrlo pola Europe, što je rekord koji još nijedan farmaceut nije oborio.

Razveseli nas klikom:

0 comments