Procurio eksplicitni kućni video Beyonce gdje nepoznatom mladiću priča o ljepotama Hrvatske

Popularna pjevačica, jahta…Zvuči poznato?

Portal sheriffandcherry.com objavio je jednominutnu snimku na kojoj popularna Beyonce, oskudno odjevena na nepoznatoj jahti, eksplicitno govori kako je Hrvatska prirodno obdarena zemlja. Uz laganu pozadinsku glazbu i drhtravu kameru u ruci, snimka će mnoge podsjetiti na video koji je proslavio Pamelu Anderson, a nije Baywatch. Video je nastao prošlog ljeta negdje u okolici Hvara.

“Ovo je uistinu zadivljujuće” govori vidljivo zadovolj(e)na Beyonce ne krijući ljubav prema ljepotama hrvatske obale i moru kojemu će se, kako na snimci kaže, upravo prepustiti.

Mah mah
Mah mah. Pozdrav čitateljima!

“Život nije ništa drugo nego san…Ovo je sve za što smo dosad radili… YES!” u orgazmičkom tonu zaključuje lijepa pjevačica koja će ove godine drugi puta gostovati u Hrvatskoj. Naravno, zbog ljepote jadranske obale, kako su odmah zaključili novinari, nikako zbog novca koji će zaraditi od ulaznica za koncert.

U svakom slučaju, osim u sezoni, svjetske starlete rijetko kada govore o Hrvatskoj, pa ovaj eksplicitni govor popularne pjevačice zlata vrijedi pogotovo kada se vidi koliko je jaka seksualna povezanost Hrvatske i Beyonce.

Dovoljno jaka da svi mediji idućih dana budu izdrkavali nad ovom snimkom verbalnog seksa naše države i američke pjevačice.

Ovo bi uskoro mogla postati najpoznatija svjetska hrvatska snimka na nekoj jahti, pogotovo kada se uzme u obzir da je popularni Severinin uradak na mnogobrojnim porno stranicama poznat kao “Young spanish girl in hotel room” što je, složit ćete se, veći udar na hrvatski suverenitet od slovenskog svojatanja Piranskog zaljeva. Video pogledajte na linku ispod:

Razveseli nas klikom:

0 comments