Vidijo vanzemaljce

Svašta san u životu doživija, vidija san žensku kako bager vozi, ćistaćicu šta je ostala živa kad je ušla u vecej posli Bibera, ali ovo bogami ni sam sebi nebi povirova.

Bili mi u subotu u vanile, sili za naš poćasni stol kad narućuje tuđman votku đus pitan ga ja šta je ali ti je kurac doma osta kaže on da nije nego se odreka alkohola u korizmi ahahahahahahahaha a prova san se i ja jedanput odreč ali onda san se sitija da je isus vodu u vino pritvara a ne obratno ahahahahahaha.

I ništa, sidimo mi tako za stolon kažen ja biberu pozdravija te je Mrla pita on koji Mrla kažen ja koji ti ga je utra do grla ahahahahahahahahaha koja baza konobaru ispala tacna od smija, a nosija cilu jednu tura šta san ja okrenija jadan ćovik sad če cili misec radit đabe. Tako mi loćemo zajebajemo se, kad u neka doba dolazi neki ćovik do mene, kaže Kane care jedva san te naša u ovoj gužvi moraš mi pomoč hitno je. A znate mene, ciganu bi pomoga dobro ne baš ciganu nego ćoviku, izaša ja vanka kad vidin ćudno me taj nešto gleda. Kaže Kane care nemoj se šokirat ja san vanzemaljac, i na mome planetu ima komunista srušili su mi brod neman se kako vratit nazad. Ti isusa kontan ja dobar neki viski kad vanzemaljce vidin ahahahahahaha kažen mu sinko vidin ti tri oka koliko san pijan kaže on ma svi ti mi imamo tri oka.

Stojimo tako nas dvojica kažen on meni moraš mi pomoč da se vratin na svoj planet prije nego komunisti ubiju našeg precjednika Puđmana, kažen ja oču jedino ako van ženske imaju tri sise ahahahahahahaha al vidin ja nije mu do smija. Iskreno ču van reč ljudi, bija san malo pijan kontan garant me ovi moji zajebavaju ali onda me vanzemaljac odveja u onaj tunel šta su ga napravili poviše Omiša i pokaza mi svoj brod. Kaže to su ljudima lagali, ko bi normalan probušija brdo iz ćista mira, nego se njegov brod zabija tu i napravija rupu.

Moj sinko, vidin ja nema zajebancije, pravi pravcati brod, sve svitli na njemu, moran priznat malo san bija u šoku ali odma san doša sebi i sitija se šta triba napravit – nazvat popa. Objasnija ja don Mati šta je i kako je kaže on slušaj Kane bitno je da nije komunist pa neka je vanzemaljac, pomozi ćoviku. Kažen ja dobro, pogledan na mobitel vidin dva propuštena poziva, jedan od direktora benveja a drugi od Đene Đejmson, kaže meni vanzemaljac nema sad vrimena za to Kane care. Moj je planet 200 milijardi kilometara daleko, a brod mi se pokvarija moraš mi posudit benđolu, pita bi ja od Amerikanaca raketu ali sa njon če mi tribat 10 godina da se vratin nazad. Ako se ne vratin odma danas ubit će Puđmana.

Onda je on meni sve objasnija, kako su u njih komunisti pobjedili i onda su oni došli u Hrvacku vidit kako smo mi njih uspili dobit. Kažu da su uzimali mozgove ljudima, jednome ga ćak nisu uspili vratit nazad, ali je posli posta gradonaćelnik Splita ahahahahahahahaha pa je ispalo dobro. Onda su zloćesti komunisti otkrili da su došli u Hrvatcku i sve ih poubijali osin tog jednog. A gazda od komunista se zove Kito i još mi je taj reka da je Milanovič njegov sin i da su pederi obadva.

Kad mi je to reka onda san ja skužija da govori istinu. Kažen mu slušaj pomoč ču ti ali šta čemo reč za benđolu ljudima, kaže on reci da si ima prometnu ahahahahahahahahahaha ahahahahahahahaha ahahahahahahaha ko bi reka da vanzemaljci takve baze bacaju kaže on je oprosti znan da to niko nebi povirova, ali nemamo vrimena morat čemo riskirat.

Aj ča, nije to ni izgovorija kad stvorili se mi poviše Klisa, doveja on neku benđolu ista ka moja okrenija je na krov kaže oprosti Kane sad moran ič, puka me nogon u glavu ja se onesvistija, a nebi inače nego on ima tu vanzemaljsku snagu. Budin se posli u bolnici kraj mene mater plaće kaže Kane care fala Bogu da si živ, kad vidin u novinama veliki naslov Kane car razbio benđolu, ma moga san i mislit komunjarska Slobodna mislin ja u sebi ma kakvu benđolu razbija san Kita i komunjare na drugom planetu ahahahahahahahahaha.

Razveseli nas klikom:

0 comments