Pederi i lezbe poručuju: Ako nam zabrane korištenje izraza brak, istospolnu zajednicu nazvat ćemo ”stepinac”

”Budući da heteroseksualni parovi stupaju u brak, a nama je zabranjeno korištenje tog izraza, mi ćemo samo ”stupati u” ili na engleski ”step in”. Ne trebamo brak kad imamo stepinac” poručili su iz LGTB zajednice.

Kad smo ga upitali za komentar najava LGTB zajednice, izborniku Štimcu skoro je eksplodirala glava kad je preko usta morao prevaliti rečenicu da je protiv stepinca
Kad smo ga upitali za komentar najava LGTB zajednice, izborniku Štimcu skoro je eksplodirala glava kad je preko usta morao prevaliti rečenicu da je protiv stepinca

ZAGREB – Zagrebom je danas, dvanaestu godinu zaredom, promarširala povorka ponosa u kojoj se okupilo gotovo 15 tisuća građana svih seksualnih orijentacija. No, ova brojka prava je tričarija prema čak 700 tisuća pravih Hrvata koji su vlastoručnim potpisom odlučili podržati građansku inicijativu ”U ime obitelji” koja se zalaže da se Ustavom odredi kako je brak zajednica isključivo muškarca i žene.

Članovi HDZ-a, HRAST-a, jednog od 15 tisuća HSP-ova i jedne od 400 tisuća katoličkih udruga koji stoje iza građanske, nikako političke inicijative ”U ime obitelji” jučer su na Markov trg donijeli kutije s potpisima čime su ostvareni svi preduvjeti za provođenje referenduma na kojem će, usudimo se prognozirati, pametni Hrvati  odabrati opciju rezerviranja termina brak isključivo za heteroseksualne parove.

”Gledajte, u početku smo svakako bili razočarani ovakvim razvojem događaja, ali što ćete, valja se prilagoditi. Budući da je naša seksualna izopačenost produkt zapadnih laboratorija za uništenje hrvatskog sjemena, odlučili smo kako bi bilo najbolje da termin brak zamijenimo adekvatnim zapadnjačkim izrazom” na press konferenciji neposredno prije ”Zagreb Pridea” izjavila je Sanja Juras, predsjednica udruge ”Kontra”.

”Proces ozakonjenja veze među dvoje ljudi zove se stupanje u brak. Pošto nam je izraz brak sada zabranjen, mi možemo samo stupati u. Mi, jasno, mrzimo sve hrvatsko tako smo i taj izraz odlučili prevesti na strani jezik i uskoro smo došli do zaključka kako ćemo istospolnu zajednicu nazvati stepinac. Stepinac je zajednica dva muškarca, dvije lezbijke, dva transeksualca ili dva biseksualca, sve ostalo je nešto drugo” poručila je Sanja Juras okupljenim novinarima.

Na adresu Vlade Republike Hrvatske već je upućen zahtjev za promjenom naziva istospolne zajednice, a, ako se stvari budu odvijale prema planu, već sljedećeg proljeća u stepinac bi mogli stupiti prvi pederi i lezbijke.

”Jako se veselim, Franjo i ja smo već krenuli birati odijela za stepinac! Brak mi sada uopće nije zanimljiv. Franjo, ja i stepinac, to sam oduvijek sanjao” izjavio je Ivan čiji otac vjerojatno nije ni sanjao da se ovakva rečenica može upotrijebiti u tako groznom kontekstu.

Razveseli nas klikom:

0 comments