Sammir neutješan nakon teške ozljede: “Kako ću sada stajati za šankom?”

Iako su interes za Sammira iskazali mnogi europski klubovi, nakon teške ozljede ponude su poslali samo zagrebački Papaya i Aquarius.

Klubovi na Zrću već su pripremili posebno dizajnirane stolice s umetcima za štake kako bi primili najvećeg potrošača novca u Hrvatskoj, nakon javnog sektora.
Klubovi na Zrću već su pripremili posebno dizajnirane stolice s umetcima za štake kako bi primili najvećeg potrošača novca u Hrvatskoj, nakon javnog sektora.

SLOVENIJA – Dinamo je danas igrao pripremnu utakmicu s ukrajinskim Volynom. Na nesreću Krune Jurčića, Dinamovcima nitko nije rekao da je Volyn zapravo ragbijaški klub, što se, naravno, odrazilo na utakmicu.

„Vidite, navikli smo mi na takve uvjete, ali ipak nam je trebalo prvo reći da je riječ o ragbijašima. Poslali bi onda Jerka Leku na teren“ ljutit je Kruno Jurčić. Naime, nakon opetovanih grubih prekršaja Ukrajinaca, utakmica je prekinuta u 71. minuti kada je nastradao Sammir. Otišli su mu, kaže, ligamenti što znači da neko vrijeme neće moći stajati na nogama.

„Sve na mene. Ne mogu stajati na nogama, a ne vidim da je šest ujutro. Nisam ni pijan bogami“ tužan je brazilski Hrvat kojeg će ozljeda ligamenata stajati mnogih propuštenih koncerta ovog ljeta. Ne sumnjamo, bit će ovo težak udarac i za vlasnike klubova kojima Sammir čini i do pedeset posto dnevnog prometa. Ipak, najgore je samom nogometašu:

„Ma mogu ja sjediti, ali zna se da to nije moja prirodna pozicija. Najbolje partije sam oduvijek pružao za šankom. Cupkanju i plesanju sam rekao definitivno zbogom za ovo ljeto. Šteta, jako sam se veselio novoj sezoni koncerata na otvorenom. Na stolu su bile čak i ponude nekih inozemnih klubova“ dodaje Sammir koji ipak kaže da će nastaviti piti i voziti pijan. „Srećom, imam jedan auto sa automatskim mjenjačem, baš za ove prilike. Tamo nema kumpluga pa ću moći voziti pijan i s jednom nogom“ zaključuje optimistično.

Razveseli nas klikom:

0 comments