Dostavio tri pizze zastupnicima u Sabor: ostao bez napojnice i šest stotina kuna iz džepa

Zastupnici HDZ-a, sukladno novim pravilima o neiznošenju nikakvih stavova van stranke, kontaktirali su Karamarka da se savjetuju koju pizzu da naruče.

I dok njegov američki kolega Edgar Martirosyan, dostavljač pizze oscarovcima, doživljava zvjezdane trenutke, teška sudbina snašla je dostavljča pizza jedne zagrebačke pizzerije. On se, kako kaže, kao i većina kolega s faksa, nakon diplomirane građevine zaposlio u pizzeriji da bi u samo dvije godine dogurao do vlastite pizzerije koja legalno posluje na nuli.

Odluka o slavonskoj pizzi bila je prva jednoglasna odluka nakon donošenja odluke o ne smanjivanju zastupničkih plaća. Za su glasala sva dvadesetdvojica prisutnih zastupnika.
Odluka o slavonskoj pizzi bila je prva jednoglasna odluka nakon donošenja odluke o ne smanjivanju zastupničkih plaća. Za su glasala sva dvadesetdvojica prisutnih zastupnika.

Nakon trosatne iscrpljujuće rasprave o tome je li njemačko mišljenje o Ukrajini treba podržati istog trena ili se treba desetak minuta pretvarati da imaju svoje mišljenje pa onda podržati mišljenje Njemačke, saborski zastupnici ogladnjeli su i odlučili naručiti tri pizze.

-Bio sam u pizzeriji gdje, zbog nedostatka novca da nekoga zaposlim, sam radim nabavu, pripremu, pečenje i dostavu – govori nam mladi vlasnik pizzerije kojega je iznenadio poziv s Markova trga.

– Službenica mi je rekla da je pizzu naručio jedan uglednik koji upravo raspravlja o sudbini države. Pomislio sam kako mi je malo prezahtjevno da sada dostavnom biciklom idem na Medvednicu u Todorića pa sam se pozitivno iznenadio kada mi je rekla da ih donesem u Sabornicu na Markov trg – prepričava mladi poduzetnik

Kada je ušao u prostoriju, priznaje, bio je šokiran. Tek onda shvatio je da je riječ o hrvatskim zastupnicima. Ipak, po dostavi pizze pojavili su se prvi problemi. –Predsjednik Sabora rekao mi je da stavim na račun države, a ja sam rekao da možda neću biti živ do 2080. godine da dočekam isplatu – žali nam se oduzetnik koji je u tom trenutku znao da će ostati i bez napojnice.

– Pri izlasku, dok sam prolazio između kluba zastupnika HDZ-a i SDP-a, osjetio sam lagano peckanje na mjestu gdje mi je novčanik. Nisam mislio da je išta bitno, često me nažulja sjedalo ponice kojom dostavljam – nastavlja ovaj nesretnik koji je u poznatoj saborskoj crnoj rupi novca, mjestu gdje se spajaju klubovi zastupnika dviju najjačih hrvatskih stranaka, ostao i bez šesto kuna pologa.

Razveseli nas klikom:

0 comments