Dogodi li se uistinu smak svijeta 21. prosinca, postoji šansa da više od 5% Hrvata kraj mjeseca dočeka u plusu

Od preostalih pozitivnih stvari treba istaknuti i činjenicu da bi nas smak svijeta vjerojatno spasio i od još jedne dance obrade pjesme ”All I Want For Christmas”.

Bolje i smak svijeta nego opet čarape za Božić

HRVATSKA – Iz hrvatskog Zavoda za malo vjerojatne događaje, koji su se do sada bavili i karijerom sudionika reality showa, šansama da će Jadranka Kosor nekada u budućnosti obnašati važnu funkciju i da u MMS-u od Petra Vlahova nećete vidjeti spolovilo, rano jutros su nas obavijestili kako je ”pitanje smaka svijeta 21.12.2012. proslijeđeno Zavodu za visoko vjerojatne događaje”.

Šanse za smakom svijeta tako su procijenjene ”negdje između onih da će vas Toni Cetinski iživcirati u prve dvije rečenice koje izgovori i da ćete na touchscreenu slučajno lajkati nešto što niste htjeli”, kažu iz Zavoda.

Iako na prvi pogled ne izgleda kao da se radi o dobroj vijesti, iz Zavoda za statistiku ne kriju uzbuđenje zbog povećanja vjerojatnosti da ćemo svi ispariti usred nekakve kozmičke katastrofe.

”Bilo bi bolje da se smak dogodi prvog ili drugog u mjesecu kada banke još uvijek ne sjednu na plaće zbog naplate kredita, ali ni ovo nije loše. Svi relevantni pokazatelji jasno govore kako bi, krajem svijeta 21. u mjesecu, po prvi puta nakon 1976. godine više od 5% Hrvata kraj mjeseca moglo dočekati u plusu. Naravno, uz pretpostavku da dobiju plaću i božićnicu, ali to je već stvar Zavoda za mikrovjerojatnosti u kojem trenutačno procjenjuju šanse za kolumnom u kojoj će Tomislav Klauški biti s nečim zadovoljan” kaže Milan Pavličić iz Zavoda za statistiku.

Službenim kanalima saznajemo i kako su na Markovom trgu oduševljeni povećanjem vjerojatnosti za smak svijeta jer će u povijesti ostati zapisani kao prva hrvatska Vlada koja je na kraju mandata zemlju ostavila u boljem stanju nego na početku. Neslužbeno, preko pouzdanog izvora saznajemo i da su u koaliciji za smak svijeta saznali još prije 2 godine te upravo od tu naziv ”Plan 21” ili punim nazivom ”Plan 21. prosinac.”, plan za propast. Sad napokon sve ima smisla.

Kada je preko tajnih službi saznao za smak svijeta, vjerojatni budući premijer Karamarko nije krio oduševljenje ostvarenjem njegovih predviđanja da nas ”ova vlast vodi u propast”. Razmislimo li malo, možda je ovako i bolje.

Razveseli nas klikom:

0 comments