HIT DIJETA: Sve više sponzoruša učlanjuje se u stranke kako bi završile u zatvoru i smršavile

“Uvijek nam je drago vidjeti žene u politici”, kratko je komentirala predsjednica Kluba žena HDZ-a Gordan Jandroković

Duge noge, kratke minice, čizme, dekoltei – velik broj mladih djevojaka danas je strpljivo čekao ispred dviju najvećih hrvatskih stranaka, a Trg Žrtava fašizma i Iblerov trg izgledali su poput špice ili homepagea pornografskog sajta.

Uskoro su stvari postale jasnije. Naime, nakon što je javno obznanio da je u zatvoru smršavio petnaest kila u samo pet mjeseci, Vidošević je, svjesno ili ne, otkrio novu vrstu dijete- zatvorsku dijetu.

Nije zanemariv ni broj mladih koji ulaze u zatvor da bi naučili igrati golf.
Nije zanemariv ni broj mladih koji ulaze u zatvor da bi naučili igrati golf.

– Inače ne čitam vijesti,ali on mi je baš ono „wow“ pa sam pročitala i ostala zadivljena kako je tako smršavio – govori nam Sanda, dvadesetogodišnja studentica koja je vidjela da od knjige i učenja nema ništa, nego se treba bogato udati pa je upisala ekonomiju.

– Pitala sam prijatelja koji se razumije u te stvari kako mogu najlakše doći do zatvora, a on mi je rekao da se upišem u jednu od dvije najveće hrvatske stranke i samo čekam optužnicu – dodaje Sanda koja je isprva mislila opljačkati neku kladionicu. Golicalo je to što bi je Jutarnji vjerojatno nazvao najljepšom hrvatskom kriminalkom i napravio prilog od pet stotina strana, ali nije jer postoji velika mogućnost da dobije samo uvjetnu kaznu za oružanu pljačku.

Slično razmišljaju i druge djevojke. Neke su odlučile do zatvora ići preko SDP-a, a nekoliko djevojka povuklo je veze nebi li Linića nagovorile da im bude kum, jer se brzo pročulo da je to siguran način za stići s onu stranu rešetaka. Druge, pak, niti malo ne interesira čuvanje vlastitog obraza pa su se odmah odlučile za HDZ.

-Obraz mi je ionako debeo, sve ću napraviti da smršavim – govori 21-godišnja Lidija koju prijateljice, zbog njenih gotovo 60 kilograma, zovu Velebit.

Iz zatvora pak pozivaju na razumijevanje.

-Istina je da čovjek ovdje smršavi vrlo brzo, ali neka djevojke dvaput razmisle kada se učlanjuju u hrvatske stranke. Naime, liste čekanja u zatvorima su i do dvije godine, a uvijek im je lakše istopiti se zbog gladi otvaranjem vlastite firme ili obrta s urednim poslovanjem – nude alternativu iz uprave Remetinca.

Razveseli nas klikom:

0 comments