Hrvatski premijer je uporan: Iako su ga investitori na Facebooku odbili 5000 puta, on još uvijek ne odustaje

Na obraćanje javnosti nesretni se premijer odlučio kada je vidio koliko je simpatija dobio Srbin kojega je na Facebooku odbilo preko 5000 žena.

Zoran Milanović, premijer Republike Hrvatske ovih je dana postao međunarodna „zvijezda“ nakon što se u Bruxellesu pročulo o njegovim neuspjelim pokušajima privlačenja investitora.

Naime, Zoran je raznim investitorima preko Facebooka napisao više od 5000 poruka, ali nije mu pošlo za rukom niti jednog dovesti u Hrvatsku.

Naime, dobio je samo 15 odgovora i svi su bili negativni. Ostali investitori su ga ignorirali.

On je pak vrlo uvjeren da je danas teško upoznati investitora na ulici ili summitu.

„Ili kažu da ne žele bankrotirati ulaganjem u Hrvatsku ili jedni druge miču od mene govoreći kako se boje da smo u međuvremenu uveli i porez na razgovor s investitorima“, govori Zoran koji je potragu za ulagačima odlučio potražiti na Facebooku. No, ni tamo nema novca.

„Tražim da mi netko da šansu, da se nađemo i počnemo od toga. Svjestan sam da bi me mogli proglasiti najvećim gubitnikom svih vremena, ali to je rizik na koji sam spreman. Samo želim investitora u Hrvatskoj kojeg ću moći koristiti u predizbornoj kampanji“, objašnjava Zoran i investitorima koji mu ne odgovaraju dodaje da zna da su pročitali poruke jer mu se pojavilo „seen“.

Razveseli nas klikom:

0 comments