Karamarko: „HDZ će o poplavama pričati za sedamdeset godina“

U uvodu sabora HDZ-a spiker je pročitao o katastrofalno teškom stanju u Gunji, Rajevu Selu i okolici Županje gdje brojni dragovoljci jedva uspijevaju zaustaviti veliki partizanski nalet.

Nakon što se internetom proširio tekst jugokomunističko-orjunaško-masonsko-antikristovski obojenog unitarista Borisa Dežulovića u kojem na srbokomunistički svojstven način kritizira predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka, da je pričao o Jugoslaviji dok se Sava izlijevala iz korita, obratio se i sam Karamarko.

Tomislav Karamarko još je dodao da je istina da Hrvatima prijeti ogromna opasnost od Save, ali Save Kovačevića
Tomislav Karamarko još je dodao da je istina da Hrvatima prijeti ogromna opasnost od Save, ali Save Kovačevića

– Zna se tko je govorio da će Hrvati dobiti svoju državu kada Sava krene uzvodno. A nije slučajno da se baš ista ta Sava izlijela po samostalnoj Hrvatskoj – prokomentirao je Karamarko aktualni Titov govor iz 1971. godine.

Ipak, Karamarko nije više želio komentirati poplave iz 2014. kazavši  da će HDZ o poplavama pričati kad za to dođe vrijeme, a to je za nekih sedamdesetak godina.

-Mi smo trenutno u 1944. godini i najveći problem su nam pojedinci i skupine koji žele obnoviti Jugoslaviju. Ovdje gdje se mi nalazimo ima nešto partizanski diverzija, priča se o nekom iskrcavanju saveznika negdje u Francuskoj, Rusi su, kako čujemo, u Poljskoj, ali nema nikakvih poplava koliko mi znamo – rekao nam je jedan visokopozicionirani član HDZ-a koji je pozvao sve dragovoljce i ljude dobre volje koji su spremni pomoći da se spakiraju i krenu prema istočnoj Slavoniji te pomognu odbiti skupinu partizana koja navire preko nasipa na Savi.

ideju za tekst poslao nam je čitatelj Tonći Barić

Razveseli nas klikom:

0 comments