Nakon saznanja da uske traperice uništavaju zaslon novog iPhonea, hipster suočen s odlukom života

Iako su prvi crash testovi novog iPhonea 6 pokazali uistinu zavidne rezultate, ako je suditi prema vijestima koje pristižu iz SAD-a, čini se kako desetak tisuća vrijedan komad aluminija ipak nije izdržljiv koliko se u početku mislilo.

– iPhone 6 plus odlično podnosi padove s 2, 4 i 8 metara, ekran mu se pokazao izvrsnim u obrani protiv sjekire, a veliko je olakšanje i da će čip ostati neoštećen ako vam slučajno upadne u tekući dušik. No, nažalost, čini se da znanost ipak nije toliko napredovala da uređaj zaštiti od najtežih iskušenja poput stavljanja u džep – izjavio je za Sprdex jedan od vodećih IT stručnjaka, poznat po tome što je prvi u Hrvatskoj pokrenuo blog, ukinuo ga kad su blogovi postali popularni, zatim otvorio Twitter račun da bi se prije nekoliko tjedana vratio na MySpace.


I baš dok su se na Youtube uploadale prve snimke strašnih crash testova zvjerskog ubacivanja iPhonea u džepove, svjetskim medijima javili su se i prvi korisnici kojima se ekran njihove šestice izobličio kao srednjoškolka subotom.

Naravno, viješću je najpogođenija hipsterska populacija kojoj prijeti potpuno istrebljenje bez mogućnosti kombiniranja novog iPhonea i uskih traperica. U ranim jutarnjim satima društvene mreže doslovno su eksplodirale od komentara, a neuobičajno aktivni bili su i hrvatski tviteraši koji su oborili sve rekorde objavom gotovo 9 ‘tvitova’ na ovu temu.

– #šestica i #skinnyjeans ne idu zajedno? Pa jel ovo prava vijest ili #sprdex – komentirao je jedan od tviteraša nesvjestan da će zbog toga završiti na Sprdexu. U popodnevnim satima potvrđena je autentičnost videa iskrivljavanja ekrana novog iPhonea nakon stavljanja u džep, a hrvatska hipsterska scena suočena je sada s odlukom težom od one kad su u dva zagrebačka kluba isto vrijeme nastupali nečuveni The Floating Beer Extincionersi i mega nepoznati Baboon Bakersi.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments