Preminuo vozač BMW-a kojemu je ruka satima stajala naslonjena kroz prozor

Mladićevom suvozaču, koji je satima držao otvoren prozor kako bi svijetu predstavili nove zvučnike, nateklo je oko te prima agresivnu terapiju protiv čobanluka. 

Marko je u bolnicu stigao s lakšim ozljedama, ali je preminuo od muke nakon što mu je doktor zabranio vožnju s laktom na prozoru, a dan prije je zatamnio stakla

SPLIT – U Splitu je danas preminuo Marko Cipanović koji je prvog kolovoza hospitaliziran nakon što je ustanovljeno da je cijelo kolovoško popodne svoj novi BMW vozio s lijevom rukom nalakćenom kroz prozor. Iako je ovakav tip vožnje karakterističan za vozače BMW-a, iz ove njemačke tvrtke javili su da oni u svojim priručnicima za balkanske korisnike uvijek naglašavaju kako vožnja s rukom izvan vozila predstavlja opasnost.

Pošto znanost još nije ustanovila koja je točna funkcija ovakvog načina vožnje, za pojašnjenje ove neobične pojave kontaktirali smo najvećeg živućeg stručnjaka za vožnju, žene i BMW-ove, popularnog Petra Pašku Kanekovića – Kanu.  Teškim i kompliciranim jezikom Kane je ustvrdio da se to radi „zbog pičaka“ što bi, prevedeno s čobanskog, značilo da je po srijedi riječ o načinu neselektivnog zavođenja većeg broja slučajno odabranih žena.

Sukladne posljednjem zaključku su naše informacije s terena. Markovi poznanici tvrde da je ovaj kobnog dana od ranog jutra krstario Splitom u želji da impresionira stanovitu dvadesetdvogodišnju Klaru, djevojku koja je, tvrde upoznati, Marku i nabila komplekse prozvavši ga sMarko, a jednom mu je prilikom pred većim brojem okupljenih rekla da joj je „zanimljiv kao pijanka studenata povijesti“.

Upravo je ovakav razvoj situacije navodno je i rezultirao kupnjom novog BMW-a na kredit kojeg će sada otplaćivati Markovi roditelji.

Razveseli nas klikom:

0 comments