Ostavila zaručnika nakon što je saznala da piše “sumljam”

Za Mariju Marić (28) ova subota trebala je biti ono što svaka djevojka sanja jer je baš na ovaj datum još prije deset godina, kada je upoznala sadašnjeg dečka Kristijana, potajno rezervirala crkvu i salu za vjenčanje. Ipak, histeriziranja s prijateljicama i kumom koja kasni, uživanje u smradu bengalki, pucanja iz automatskog oružja kao ni pjevanja o potrebitosti prelaska Drine da bi se zapalila Srbija, ove subote u Splitu neće biti. Bar ne na Marijinom vjenčanju.

“Kristijana sam upoznala prije deset godina i od tada sam mu svašta tolerirala. Bilo je tu neusklađenih kombinacija odjeće, prđenja pred mojim prijateljicama, čak je nekoliko puta pred većim brojem poznanika tvrdio da je Nino Raspudić odličan – sve sam mu to oprostila, ali negdje sam morala povući crtu”, govori Marija koja je nakon deset godina shvatila da se s Kristijanom nikada nije dopisivala.

“Ma on vam nema Facebook, a uvijek zove kad nešto treba. Kao za vraga, kum mu je za poklon kupio iPhone 6. Prije nego se zakrivio kao kičma umirovljenog bauštelca, Kristijan je, na moj nagovor, instalirao WhatsApp. I tu su počeli problemi”, u suzama prepričava Marija kojoj se svijet srušio kada je na pitanje hoće li za rezanje sedam-metarske torte u oblika kampanela svetog Duje moći koristiti nož ili će im biti potreban bacač raketa dobila odgovor: “Sumljam da če biti problema”.

“Viđala sam takvu nepismenost u komentarima desničara, kod lokalnih HDZ-ovaca kao i kod profesorica hrvatskog jezika koje su posao dobile preko lokalnih HDZ-ovaca. Ne mogu zamisliti da s nekim takvim provedem život. Kvragu, da sam cijeli život sanjala da plešem na ustaške pjesme u društvu nepismene osobe zvala bi se Ruža Tomašić, a ne Marija Marić, a povod ne bi bio vjenačnje nego izborna skupština HSP-a”, rezimira Marija.

Razveseli nas klikom:

0 comments