ANE MU ODBROJILA DANE: Nakon devedesete glazbene želje na svadbi, gitarist se objesio o g-žicu

Odavno je poznato da su hrvatski pirevi (o istočnijim susjedima da ne pričamo) za glazbenike otprilike ono što je Vijetnam bio za američke vojnike. U divljoj džungli hrvatske verzije slobodnog tržišta, ljudi su prisiljeni raditi nezamislive poslove da prežive, od administracije u HNS-u do tonskog snimanja albuma Luke Nižetića.

Međutim, pirevi su uzeli daleko najviše mladih života jer je za posao u HNS-u potrebna potvrda o kažnjavanju, a Luka Nižetić srećom ne snima albume više od jednom mjesečno.

Ovo najveće stratište glazbenih talenata novu žrtvu je uzelo prošli vikend. Nakon što ga je rođak mlade iz Čapljine razdragano zagrlio i s kalašnjikovom zatražio da još jednom odsvira novu pjesmu Mate Bulića, gitarist benda “Očajnici” Nenad S. objesio se o svježe kupljenu D’Addario G-žicu, staru manje od predsjedničkog kandidata Ivana Vilibora Sinčića.

Mladog gitarista sve do jutra nisu uspjeli skinuti sa lustera, jer je pristup branio mladoženjin rođak Andrija iz Njemačke. On ga je cijelu noć gađao kostima od janjetine, i uvjeravao uzvanike da to nije ništa i da Nenad ovo namjerno radi kako bi skrenuo pažnju sa suđenja Perkoviću.

“Već sam sahranio petoricu kolega na sličan način, ali ovo je bilo posebno strašno. Ja sam toliko glasan da uopće ne čujem što se pjeva pa me to obično spašava, ali Nenad nije te sreće.”- priča nam bubnjar, “ U prva dva sata već je morao odsvirati par pjesama Lidije Bačić i vidjelo se da je na izmaku snaga i da neće dugo izdržati. Izgledao je više mrtav od Mirka Barišića. Pokušao se ovaj put izvući tako što je izvadio 3 žice i raštimao ostale nadajući se da će ga potjerati s bine, ali nitko nije primijetio.”

Šokirani uzvanici su na odlasku kući zgranuto komentirali da je strašno kako je janjetina poslužena prehladna.

Autor: John Blennon

Razveseli nas klikom:

0 comments