Zabio se biciklom u trafiku. Nije terorizam!

Prema zahtjevu Jutarnjeg lista, Večernjeg lista i Indexa u saborsku proceduru ulazi novi prijedlog Zakona o medijima prema kojem će svaka vijest iz crne kronike u naslovu sadržavati oznaku T (terorizam) ili NNT (nažalost, nije terorizam).

Nažalost, nije terorizam.
Nažalost, nije terorizam.

PITOMAČA – Dramatične vijesti iz Pitomače! Jutros oko 6 sati 26-godišnji D.M. zabio se sa svojim biciklom marke BMX u trafiku na križanju Domjanićeve i Gajeve ulice. Prema prvim informacijama mladić je imao majicu na kojoj Che Guevara puši travu te trodnevnu bradu.

”Odmah smo pomislili na najgore. Šamilovac! Pregledali smo mu Facebook profil, ali tu nije iskazivao nikakve samoubilačke ili revolucionarne namjere, samo je patio za nekom Marijom. Mislim, uhitili bi ga mi i što je puštao pjesmu ”Marija” od Divljih Jagoda, ali grozan glazbeni ukus  nažalost još uvijek nije kažnjiv” kaže naš izvor iz pitomačke policije.

Iako je nakon dvosatnog vještačenja D.M. pušten na slobodu, neslužbeno doznajemo da je ipak pronađen jedan Facebook komentar u kojem, referirajući se na članak o sprezi Agrokora i države, piše ”sve je to gamad korumpirana”. Ako se potvrdi istinitost ovog komentara to baca sasvim novo svjetlo na jutrošnji svirepi napad na trafiku koji je samo pukom srećom prošao bez žrtava.

”Joj, sva se tresem. Ne mogu vjerovati. Baš kad sam išla na posao zamirisala mi je kava iz susjedove kuće i odmah sam morala na wc. Inače radim od 6, a sad sam malo zakasnila. Da, da, može se reći, govno mi je spasilo život. Uh! Uvijek sam mislila da je terorizam daleko, da sam sigurna u svojoj Pitomači. Svi trebamo otvoriti oči, ne znam kako ću sutra na posao” kaže nam Petra Martini, zaposlenica u trafici koja će danas slaviti drugi rođendan.

Prema trenutnim saznanjima, policija u ovim trenutcima obavlja istražne radnje te ispituje povezanost napada na trafiku s padom helikoptera u Londonu. U ovom trenutku terorizam je isključen kao opcija no ostaje za vidjeti što krije Facebookov inbox D.M.-a, budući da mu šifra za ovu društvenu mrežu nije nadimak, ime ljubimca niti 12345, a u policiji nikad nisu čuli ni koristili druge opcije.

Razveseli nas klikom:

0 comments