STRAVA U VINKOVCIMA Rastrojeni otac djecu maltretirao forama Renea Bitorajca i Igora Mešina; reagirala i socijalna služba

VINKOVCI- Četrdesetpetogodišnji mesar, Mario K. priveden je nakon što su susjedi prijavili čudno ponašanje i loš humor koji je cijelo popodne odzvanjao susjedstvom.

„Bilo je strašno, znam tu djecu od kada su mala bila. Kakav je to način. Pa što taj čovjek želi, da mu djeca u školi valjaju fore koje su čuli od Renea Bitorajca. Pa svi će im se rugati?“, zabrinuta je jedna susjeda koja je, kao svaki pravi Hrvat koji prijavljuje susjeda, željela ostati anonimna.

Kaže, točno zna kako se ta djeca sada osjećaju. „Jednom je moja mlađa ostala sama u kući i sat vremena je gledala Večernju školu sa Škorom. Bilo je strašno, i danas se bojim da zbog toga ne postane neduhovita bedevija“, prepričava anonimna susjeda svoj slučaj.

„Mario je već godinama poznat kao čovjek bez smisla za humor. Kad sam jučer popodne vidio najavu u kojoj je Baby Dooks odjeven u ženu rekao sam ženi da zatvori sve prozore jer smo znali da će cijeli kvart odjekivati od njegova smijeha. Ipak, da će djecu maltretirati sa tim poluforama – e to je previše“, priča nam drugi susjed koji svoju djecu ne pušta više kod Maria nakon što su zadnji put kući došli s pričom da su gledali Tvoje lice zvuči poznato.

Inače, sinoćnja finalna emisija ponudila je pregršt iznenađenja. Ne, nažalost nije bila zanimljiva, ali gledatelji su mogli po prvi puta vidjeti komad botoksa koji govori, a koji je podsjećao na Severinu. Sandra Bagarić čak tri minute niti jednom nije dodirnula Gorana Navojeca, a za kraj showa iznenadio je Ronald Braus maskiravši se u osobu koja zaista zna pjevati.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments