HDZ: “Sanader nije bio naš premijer, bili smo hakirani”

Rosanda Dijolović Dukić, riječka HDZ-ovka koja je fašističkim statusima na Facebooku sijala mržnju prema Srbima u potresnoj ispovijesti otkrila je danas medijima kako je zapravo bila žrtva hakera. Kako doznajemo, Dijolović Dukić profil je hakiran prije 3 godine, samo 20 sekundi nakon otvaranja, kada je objavila prvi status, a hakeri su zatim svakog dana objavljivali nekoliko fašističkih poveznica isprekidanih lošim glazbenim ukusom.

Iako iz PU Primorsko-goranske ne žele govoriti o detaljima dok traje istraga, neslužbeno doznajemo da je hrabri istup Dijolović Dukić razotkrio je dobro organiziranu hakersku mrežu koja brojnim osobama s desnog političkog spektra već godinama podmeće lažne Facebook statuse.

Ugodno sam iznenađen visokom razinom političke kulture u našem selu, mnogobrojne aktivnosti na jačanju civilnog sektora jamačno su utjecale na diverzifikaciju mišljenja, što je, za razliku od jednoumlja, pravi kotač zamašnjak napretka – napisao je tako čelnik HSP-a Šestanovac, Jozo Balić, samo da bi mu hakeri preko noći status promijenili u:

NAREDBA!!!

Do 09.1. oću imena ovih 76 udbaša šta su glasovali za lignjoslava. Bog i Hrvati!“.

Nakon šokantnog otkrića u javnost polako dospijevaju i novi detalji slučaja. Oko 17 sati tako se oglasio i službeni HDZ koji je, kako stoji u priopćenju, bio hakiran više od 80.000 puta u posljednjih dvadesetak godina.

– Hakerski napadi počeli su već nakon Tuđmanove smrti od kada je naša stranka u opoziciji. Šokirani smo saznanjem da smo navodno vladali ovom zemljom od 2003. do 2011. godine. Sve što se događalo tada protivi se našim ljudskim, vjerskim i moralnim svjetonazorima. Sanader je bio premijer? Oslobodi nas Bože, bili smo hakirani – stoji u priopćenju kojeg zajednički potpisuju Tomislav Karamarko i Kolinda Grabar Kitarović, dvojac kojeg su hakeri s bivšim premijerom fotošopirali na više od 18.000 fotografija.

Razveseli nas klikom:

0 comments