HRVATI U STRAHU Zbog nedostatka snijega, Kostelić bi se mogao posvetiti isključivo glazbi?

Nedostatak snijega na skijalištima, otkazivanje Snježne kraljice i sve učestalije otkazivanje ostalih utrka Svjetskog kupa naveli su Ivicu Kostelića da ozbiljno razmisli o promjeni karijere, ekskluzivno saznaje Sprdex.

U našu redakciju javila se očajna susjeda Kostelićevih koja, kaže, već danima iz njihovog stana čuje stravične zvukove:

– Prvo smo mislili da mu sin možda ima problema s grčevima ili da kolju svinje na balkonu, ali moj muž je bio uvjeren da je posrijedi nešto još gore. Nažalost, bio je u pravu – počinje priču susjeda pa nastavlja.

– Sve je zapravo počelo nakon njegove posljednje ozljede. Iz stana su prvo počeli dopirati jedva čujni zvukovi, ali s vremenom se buka pojačavala. Mislili smo možda da nema nikog kući pa im se pas igra s gitarom, ali onda smo jednom na stubištu vidjeli Peru iz Opće opasnosti, valjda ga je privukla grozna glazba, i sve nam je bilo jasno. Ivica se odlučio posvetiti muzici – brišući suze govori susjeda.

– Ali nije to ništa. Sada gitaru vježba svaki dan, a pjesme mu traju koliko i prosječne slalomske vožnje ove sezone, dakle nešto ispod dva sata. Situacija je postala neizdrživa, a najteže je njegovoj obitelji. Žena je stan napustila prije 3 tjedna, a sin mu je nekidan prohodao s pet mjeseci i pobjegao baki u Bukovec – kaže susjeda.

Ona je, prije izlaska u medije, pokušala kontaktirati i samog Ivicu, no na telefon joj se javio Bruno Kovačević na što je automatski spustila slušalicu.

– Ma pripremila sam se ja na najgore. Da mi se javi Ivica i odsvira Tango od Vatre, ali riskirati da mi Bruno Kovačević počne pričati o skijanju. Na taj horor nisam bila spremna – zaključuje susjeda.

Autorice: Povljana girls

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: