ČUDO U THE VOICEU: Izbačen kandidat koji nije imao savršen nastup i ne čeka ga velika karijera

Veliki adut HRT-ove proljetne TV sheme, show The Voice, ove je subote ušao u deseti tjedan prikazivanja, a najzanimljivija bitka i dalje se vodi oko toga hoće li do kraja showa s javne televizije biti izbačeno više kandidata ili novinara. Nakon otkaza Hloverki Novak-Srzić i Elizabeti Gojan te ukidanja Daminog gambita, ovog tjedna rezultat je 4:2 u korist izbačenih pjevača, no, za sljedeći tjedan najavljeno je ukidanje novih šest megapopularnih emisija (Treća dob, 8. kat, Prizma, Mir i dobro, Duhovni izazovi, Vrtlarica) zbog čega bi javna televizija, prema najcrnjim prognozama, trebala izgubiti isto toliko gledatelja.

A u borbi za gledanost HRT-u zasigurno neće pomoći ni subotnji skandal u The Voiceu kada je iz showa izbačen kandidat kojem nitko nije rekao da mu je nastup bio savršen i da se nastavi baviti glazbom jer ga čeka velika karijera.

– Ne znam što da kažem, u potpunom sam šoku. Čak ni Dečak nije raširio svih pet prstiju poviše ruke da pokaže kako se naježio. Čudno se osjećam, ovako ispada da sam iz showa izbačen jer sam najslabije pjevao ili sam imao loš nastup. Znam da možda glupo zvuči, ali dođe mi da kažem kako mi je žao što sam uopće ispao – još uvijek vruće glave izjavio je za Sprdex Tomislav Užarević, jedan od članova Indirinog tima koji se, za razliku od mentorice, u budućnosti ipak planira baviti glazbom.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments