SPEKTAKULARNA AKCIJA Uz natočenih 5 litara goriva INA poklanja automobil

Uz natočenih 10 litara goriva na računu će pisati: ”Hvala i ugodan dan, gospodine Todoriću”.

500 kn!

OBROVAC  – Prije tjedan dana Marko Begović iz Obrovca dobio je plaću i odlučio se počastiti odlaskom na posao automobilom. No, na INA-inoj benzinskoj postaji zateklo ga je nemalo iznenađenje. Budući da je propustio pogledati Dnevnik, Marko nije znao da je uslijedilo jubilarno tisućito poskupljenje naftnih derivata u posljednje dvije godine.

”Utankao sam oko 3 decilitra goriva i otišao platiti karticom. Pošto sam dan prije dobio plaću za treći mjesec 2007. godine uistinu sam se iznenadio kada mi je radnik na benzinskoj rekao da iznos na kartici nije dovoljan za troškove goriva. Ostavio sam podatke na postaji i otišao doma po još novca. Nažalost, nisam imao goriva da se vratim automobilom, a dok sam pješačio natrag do benzinske gorivo je opet poskupjelo i sada uistinu ne znam kako da otplatim dug” – očajan je Marko.

Budući da su slučajevi poput Markovog danas češće pravilo nego iznimka, kako neslužbeno doznajemo, iz uprave INA-e spremaju širokopojasnu akciju animiranja potrošača.

”Već za dva tjedna planiramo novo poskupljenje i baš kad ljudi počnu razmišljati o izlasku na ulice i bojkotu udarit ćemo ih ponudom koju ne mogu odbiti. Uz natočenih 5 litara goriva poklanjamo automobil! Neslužbeno, razmišljamo čak da tokom akcije na našim crpkama benzin ne miješamo s vodom” – rekao nam je neimenovani  izvor iz INA-e.

U poslovnim krugovima ova akcija dočekana je s nemalim oduševljenjem te iz HEP-a već najavljuju kako će za potrošenih 5.000 kWh električne energije dijeliti stanove.

Razveseli nas klikom:

0 comments