Djevojka koja je osam sati birala rozi ili ciklama rozi lak za nokte ne može vjerovati koliko je Most neodlučan

– Uh, a kaj bi sad htjeli? Da im Milanović i Karamarko otpjevaju DA ili NE na svaku reformu? Dajte se odlučite više i završimo s tim – ljutito je u utorak ujutro, dok je birala hoće li na faks otići s ružičastim ili ciklama rozim lakom za nokte, dvotjednu krizu vlasti komentirala Tena Bijelić iz Zagreba.

Tenin status uhvatio je respektabilnih 68 lajkova na Facebooku što je, usput budi rečeno, i najveći broj ikad zabilježen na njenim objavama koje ne uključuju fotografiju njenog psića i sisa, nove trenerke i sisa te uvijek aktualnog izlaska na pizzu i sisa.

Nakon što je ova istaknuta politička analitičarka izašla u javnost sa svojom hrabrom kritikom Mosta, pokrenula se prava mala lavina komentatora koji također ne mogu vjerovati kakvu štetu politički diletantni iz Metkovića čine Hrvatskoj.

– Onak, fuj. Tu se već dva tjedna kakti premišljaju, a svi znamo da budu išli s HDZ-om – svoje insajderske informacije temeljene na gledanju 0,8 sekundi Dnevnika dok je prebacivala na Šoping kraljicu iznijela je i Tenina prijateljica Tihana, dok je posebno oštar bio izvjesni Pino Mlikota kojem se u životu toliko žurilo da je preskočio zadnja dva razreda osnovne škole.

– Odaberu li bandu crvenu istog trena selin iz Frankfurta u Munchen! – napisao je Pino koji je, kao i svaki pravi Hrvat, rođen s usađenim znanjem o tome što bi učinio da je u mogućnosti odabrati mandatara Vlade.

Ovoj vijesti dodajmo i kako su, zbog osjetljivosti trenutka, hrvatski politički komentatori najavili kako će na nacionalnim televizijama govoriti ono što bi iz osobne koristi željeli da se dogodi praveći se da je to stručno mišljenje duplo češće nego dosad, dakle oko 97 puta po danu.

Razveseli nas klikom:

0 comments