Prijelomna vijest: Srna proklizao do Švedske, u Rusiji ga očekuju oko ponoći

Darijo Srna u 50. minuti utakmice u Oslu protiv Norveške uklizao je na jednu loptu. Odnosno, uklizao je u ništa, goropadni Berget ga je propustio i zabio za 1-O. Srne praktički cijelu utakmicu nije bilo na terenu pa je malo tko primjetio da ga od tada više nema ni na stadionu. Međutim, norveška granična policija maloprije je javila da je preko jednog graničnog prijelaza upravo proklizao do Švedske gdje je nastavio svoj put.

“Istina, Srna je klizećim startom proklizao u Švedsku, a prema trenutnim procjenama neće brzo stati. Očekuje se da nastavi preko mora do Finske. U kasnim večernjim satima očekuje se da Srna prokliže kraj Moskve i nastavi prema Sibiru”, potvrđuje nam jedan član stručnog stožera naše reprezentacije koji se boji da bi Srna mogao biti van stroja za sljedeće oglede za mjesec dana jer se ne može točno procijeniti do kad će klizati.

Za komentar smo dobili i navodnog izbornika Niku Kovača.

“To je bio moj izbor, možda se nekome ne sviđa, ali mislim da u tome imam iskustva. Bilo je dosta tijesno, nekako utegnuto. Sve sam pokušavao da olabavim malo taj pritisak. Mjenjao sam po lijevoj i po desnoj strani, kopkao, povlačio, ali onda sam shvatio da što god da ja napravim da će me košulja i dalje stezati”, prokomentirao je Niko Kovač svoju novu bijelu košulju, dodavši da nema pojma o kakvoj ga točno utakmici pitamo.

Mi za razliku od Kovača znamo što radimo. Nagradi nas lajkom na Facebooku.

Razveseli nas klikom:

0 comments