TUŽNA PRIČA IZ ZAGREBA Obitelj se u jednom danu oprostila od dva sina; jedan otišao u Kanadu, drugi s djevojkom u Ikeu

Jednu od najtužnijih i najpotresnijih priča u novijoj hrvatskoj povijesti ispisala je u četvrtak popodne obitelj Ljiljane i Borisa Miljuša iz Zagreba. Ovo dvoje nesretnih supružnika u samo jednom danu pozdravili su se s oba sina, Markom i Rokom, koji su prstom sudbine odvojeni od svojih najmilijih. Roko je, trbuhom za kruhom, otišao živjeti u Kanadu dok je Marka zadesila još strašnija sudbina.

– Nemoj ići, sine! Mlad si ti još, toliko toga te još čeka u životu. Strpi se malo, barem još godinu dvije pa onda idi – uzalud su roditelji preklinjali 28-godišnjeg Marka koji je nakon višemjesečnog nagovaranja popustio i s djevojkom otišao u posjet Ikei.

– Pa kud baš u Ikeu? Što nije mogao u Irak ili na brod pa da ga opet vidimo dok je još mlad – neutješni su bili Markovi roditelji koji još dobro pamte obiteljsku tragediju iz 2001. kad su na 10 godina izgubili kćer koja je otišla ‘skoknuti na 5 minuta’ u DM.

Vrijedni Sprdexovi reporteri tragom ove priče i sami su se zaputili u zagrebačku Ikeu gdje su Marka i djevojku nakon 12 sati kupovine zatekli na prvoj polici.

– Kupili smo par sitnica za dnevni boravak i kupaonu, a na akciji su bili i dijelovi za spavaću sobu dok bi samo luđak propustio popuste na noćne ormariće i otirače – izjavio je za Sprdex Marko koji se nada da će u Ikei naći i jeftine zidove jer su ostatak stana praktički već kupili.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments