Nova akcija iz USKOK-a: uz treće uhićenje jamčevina gratis

Nakon što je danas po drugi put iz remetinečkog pritvora na slobodu pušten Zdravko Mamić, iz USKOK-a su javnost obavijestili kako će 2015. godinu završiti s prihodima većim od svih hrvatskih tvrtki zajedno.

– Poslovni rezultati su naprosto fantastični. Jamčevina po jamčevina i skupi se i za regres i za božićnice. Za sljedeću godinu pripremamo i novu akciju: uz treće uhićenje – jamčevina gratis kako bismo ljude potaknuli na malo ozbiljnije krađe i ubojstva na cesti ili moru. Ustavni sud će ih u svakom slučaju osloboditi. Akcija će vjerojatno krenuti u siječnju uz moto: Kradite, isplati se! – izjavio je za Sprdex izvor iz vrha USKOK-a koji je upravo sastavljao raspored sjedenja za božićni ručak kod Mamićevih tako da jedni do drugih ne sjede oni koji zbog sudskih zabrana ne smiju komunicirati.

– Bit će teško, ali mislim da ćemo uspjeti. Zdravko i Zoran su na suprotnim krajevima, sin i nećak su po sredini stola, a Monika će stajati u kuhinji s torbicom ako slučajno opet zatreba 15-ak milijuna za jamčevinu. Do kraja ručka nitko s nikim neće razgovarati, dakle, bit će to tipično božićno okupljanje hrvatskih obitelji, haha – izjavio je naš izvor.

Ovoj vijesti dodajmo i kako je u utorak otkriveno da je jamčevinu za Zdravka Mamića uplatio Tomislav Horvatinčić iskoristivši tako na najbolji način odštetu koju je od talijanske obitelji dobio jer su mu tijelima oštetili propeler na jahti.

– Sud dao, sud uzeo, haha – u kratkoj izjavi za Sprdex komentirao je Horvatinčić.

Razveseli nas klikom:

0 comments